Strategy & Tactics: Wargame Collection (PC) DIGITÁLIS

Strategy & Tactics: Wargame Collection (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor, Indie (Független), Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Strategy & Tactics: Wargame Collection három történelmi, körökre osztott stratégia gyűjteménye, amelyben a középkor legnagyobb csatáinak hadseregeit irányíthatod, valamint a második világháború országait és nemzeteit vezetheted.

 

Strategy & Tactics: WW II

Légy a második világháború legfontosabb csatáinak tábornoka! Vedd át az irányítást a német, szovjet, és szövetséges hadsereg felett, hogy győzelemre vezesd őket három, kihívásokban gazdag, történetalapú kampányban. Az egyjátékos szcenárió-alapú csaták egyaránt tökéletes szórakozást biztosítanak az óriási térképek, és a többórás harcok rajnogóinak, de azoknak is, akik csak egy gyors, fegyveres csetepatéra vágynak.

 

Főbb jellemzők:

 • Három kampány a tengelyhatalmak, a Szovjetunió, és a szövetségesek számára
 • Tucatnyi Skirmish-mód (Csetepaté) térkép, valamint hét, történelmi szcenáriókon alapuló térkép
 • Rengeted térkép a Hotseat többjátékos módhoz

 

Medieval Wars: Strategy & Tactics

Parancsolj az angol, a francia, és a keresztes hadaknak három kampány során, miközben megpróbálod legyőzni ellenségeidet a IX. és XV. század közti Európa legnagyobb háborúiban és csatáiban. A szcenárió-alapú térképeken részt vehetsz a Rusz csatáiban, megállíthatod a szaracénokat Nagy Károly zászlaja alatt, és kirobbanthatod a huszita felkelést.

 

Főbb jellemzők:

 • Három történelmi kampány
 • 4 különálló, történelmi szcenárió
 • Számtalan Skirmish térkép
 • Hotseat többjátékos mód
 • 21 csapattípus
 • Körökre osztott harcok, gazdasági és katonai fejlesztések

 

 

WW2: Sandbox. Strategy&Tactics

Vívd ki a második világháborús győzelmet a rendelkezésedre álló 28 ország egyikét irányítva.
Tartsd meg a valóságban is létező politikai szövetségeket - például vezesd az Szovjetuniót, és győzd le Németországot a nyugati szövetségesekkel - vagy kapcsold ki ezeket a megállapodásokat, és ünnepeld győzelmedet London romjain.
A véletlenszerűen generált események - partizánok, partraszállások, önkéntes visszavonulások, stb., tovább növelik az újrajátszhatóságot, saját, egyedi történelmet teremtve számodra.

 

Főbb jellemzők:

 • 500 tartományból álló Európa-térkép
 • 39 játszható ország
 • Gyalogság, légierő, tüzérség, páncélosok, és haditengerészet - te döntöd el, hogy mivel kényszeríted térdre az ellenfeleidet
 • Válaszd ki, hogy mire fordítod a meghódított területek erőforrásait - hadsereged növelésére, vagy tudományos kutatásokra

 

 

 

 

 

(с) 2017, HeroCraft

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Memória: 2 GB RAM, Merevlemez: 500 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás