Total War: ATTILA (PC) Steam

Total War: ATTILA (PC) Steam

Kategória:

Stratégia, Szimulátor

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Total War: Attila przenosi graczy do Starożytności. Oto gracz ponownie musi użyć swoich strategicznych umiejętności, by przetrwać. Starożytne lata dobiegają końca, a nad głowami wisi już nowa, znacznie bardziej nastawiona na chwalenie Boga epoka. Graj jako cesarstwo i próbuj powstrzymać wszystkie spory.

 

 


Az éhínség, járványok és háborúk sújtotta sötét háttér előtt egy új hatalom emelkedik fel a Kelet hatalmas sztyeppéin. A harcoskirály egymillió lovassal a háta mögött közeleg, tekintetét pedig Rómára vetette. A többszörösen díjnyertes, a körökre osztott stratégiát a valósidejű taktikával ötvöző PC sorozat legújabb része, a Total War: ATTILA a játékosokat az Úr 395. évébe repíti. Az apokaliptikus zűrzavar idejébe, mely a Sötét középkor hajnala. Meddig mész el a túlélés érdekében? Elsöpröd az elnyomást a világ színéről, és egy saját, barbár Keleti királyságot hasítasz ki magadnak? Vagy a Római Birodalom utolsó maradványainak védőjeként felkészülsz a közelgő viharra, ebben a tökéletes, a túlélésért folytatott stratégiai kihívásban? Isten Ostora közeleg. A világod égni fog.

APOKALIPTIKUS PUSZTÍTÁSRENDSZER
Urald a tűz pusztítóan vad erejét a csatában: gyújts fel épületeket, rémítsd halálra a védőket, és törölj el egész városokat és területeket a kampánytérképről az új rombolási lehetőségekkel.

LEGENDÁS KIINDULÓPONT
A játékos a Nyugatrómai Birodalom irányítójaként hatalmas területek felett uralkodik a játék kezdetén, de hatalmát politikai csatározások gyengítik, és minden oldalról ellenségek fenyegetik. A dominancia hamarosan a puszta túlélésért folytatott harccá változik.

ÁTDOLGOZOTT JÁTÉKMECHANIKA
Az alapvető játékmenet és a felhasználói felület a Total War játékmechanika legutóbbi optimalizálásával és módosításaival még tovább fejlődött a politika, a családfa, a polgári irányítás és a technológiai fejlesztések terén.

HIHETETLENÜL RÉSZLETES KORRAJZ
Az új, a korra jellemző fegyverekkel és fegyverzetekkel, vallásokkal, kultúrákkal, és társadalmi átrendeződésekkel a Total War: ATTILA történelmünk e baljós korának pontos képét festi le.

KIEMELKEDŐEN VALÓSÁGHŰ LÁTVÁNYVILÁG
A kampány és a csaták látványvilágán elvégzett fejlesztések és optimalizálás következtében a civilizált világ pusztulása, és a közelgő apokalipszis hátborzongató látomásként tárul a játékosok szeme elé. Lélegzetelállító lépték, hangulat és még magasabb grafikai teljesítmény mellett lehetsz a végnapok, és egy új legenda születésének tanúja.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Windows Vista;Processzor: Intel Core 2 Duo 3 GHz;Memória: 3 GB RAM;Videokártya: 512 MB NVIDIA GeForce 8800 GT vagy AMD Radeon HD 2900 XT vagy Intel HD 4000;DirectX10;35GB szabad merevlemez terület.AJÁNLOTT:Windows 7;Processzor: 2. generációs Intel Core i5;Memória: 4GB RAM;Videokártya: 2GB NVIDIA GeForce GTX 560 Ti vagy AMD Radeon HD 5870;DirectX10;35GB szabad merevlemez területFigyelem: az integrált videokártyák használatához 64 bites Windows operációs rendszerre van szükség. MAC-en a következő kártyák támogatása nem megoldott: NVIDIA GeForce 9-es sorozat, 300-as sorozat, Quatro sorozat. AMD RadeonHD: 2000-es és 4000-es sorozat.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás