Total War Saga: Thrones of Britannia (PC) DIGITÁLIS

Total War Saga: Thrones of Britannia (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Az Úr 878. évében járunk. Nagy Alfréd, a hadviselt angol király az edingtoni csatában hősiesen megállította a viking inváziót. A meggyengült - de semmiképpen nem legyőzött - viking hadurak Britannia szerte letelepedtek. Az vidéken 80 éve először a törékeny béke az úr.

Anglia, Wales, Skócia, és Írország királyai érzik a szigeten fúvó változó idők szelét - és a lehetőségeket. Szerződések köttetnek. Háborúk robbannak ki. Történetek válnak legendákká egy sagában, amely a világtörténelem egyik legnagyobb nemzetének felemelkedését meséli el.

Királyok törnek a trónra. De csak egy fog uralkodni.

 

A Thrones of Britannia egy önálló Total War játék, melyben újraírhatod a történelem egy kritikus pillanatát, ami meghatározza a modern Britannia jövőjét. Tíz játszható frakcióval fel kell építened és megvédened egy birodalmat az angolszászok, gael klánok, walesi törzsek és viking telepesek dicsőségére. Köss szövetségeket, gondoskodj virágzó településekről, toborozz sereget és indítsd hadjáratokat a valaha volt legrészletesebb Total War térképen.

Válassz stratégiát

A kampány számos különböző utat kínál a győzelemhez: katonai erővel terjeszd ki agresszívan határaidat, szerezz hírnevet építményeiddel, haladó technológiáddal és befolyásoddal, vagy teljesíts egy sor különleges, a választott frakció történelmén alapuló küldetést. Ha mindet teljesítetted, készülj fel egy hatalmas kihívásra és az utolsó, végső győzelmi feltételre.

 

Fedezd fel és hódítsd meg a Brit-szigeteket

Skócia havas hegycsúcsaitól egészen Kent gyümölcsösökkel és rétekkel teli vidékeiig, oszlasd el a háború ködét és fedd fel az angolszász Britannia határait. A különböző városok és vidéki falvak számos eltérő harci környezetet biztosítanak. Kísérletezz stratégiai lehetőségeiddel a kisebb elfoglalható településeken. Vágd el ellenfeleid kereskedelmi útvonalait és csalogasd ki őket jól védhető helyzetükről.

 

Viking hadurak és angolszász királyok

Minden frakciónak egyedi események sorával és sokrétű dilemmákkal kell szembenéznie, melyek gyakran valós történelmi eseményeken, valamint a kor jellegzetes problémáin alapulnak. Minden frakció más játékélményt nyújt, indulj akár felfedezőútra a vikingekkel, vagy épp gondoskodj az angolszász parasztgazdaságról. Biztosíts egyedi szerepkört királyodnak és nemeseidnek, alakítsd befolyásukat a fejlődésükkel kapcsolatos jelentős választásokkal, majd döntsd el miként alakuljon történetük.

 

Klasszikus Total War játékmenet újragondolva

A Total War alapvető mechanikájának számos frissítésével – provinciák, politika, technológiák, toborzás, dilemmák és sok más – még magával ragadóbb játékélményt nyújt.

 

Játszható frakciók, kultúrák és királyok:

A Thrones of Britannia az alábbi öt kultúra tíz játszható frakcióját tartalmazza.

 

Angolszász Királyságok

Mikor a rómaiak uralma Angliában véget ért, a germán törzsek királyságai a ma Northhumbia, Mercia, Wessek, Essex, Sussex, Kelet-Anglia és Kent néven ismert országokba tömörültek. Ezen régiók lakóit átfogóan angolszászoknak nevezték – ez a megnevezés a 8. században vált elterjedté, hogy megkülönböztessék vele az angolszászokat és óangolokat.

Az angolszászok nagyjából a római birodalom 5. századi bukásától a normanok 11. századi megszállásáig – a kora középkorig – léteztek. A Thrones of Britannia 878-tól mutatja be a Brit-szigetek eseményeit, mikor az angolszászok aranykorukat élték.

Kulturális Jellegzetesség: Fryd

Az angolszász időkben a Fryd egyfajta hadsereg volt, ami önfegyverzett és szabad polgárokból állt, akiket a földjük védelmére hívtak, ha a szükség úgy kívánta. Nagy Alfréd reformjainak egyike volt a rendszer hivatalosabbá tétele, férfiakat és felszerelést biztosítva a gazdag földesuraknak.

A Fryd-rendszer megfelelő ábrázolásaként a Thrones of Britannia angol királyságai az általuk birtokolt létesítmények számához mérten további egységeket toborozhatnak, ezen egységek túlzott használata azonban hátrányokkal is jár – ha túl sok van belőlük a játéktéren, a lakosság fellázad a nagy mértékű besorozás miatt és megnövekedik a közrenddel kapcsolatos problémák száma.

 

A Nagy Alfréd vezette Wessex frakció

Wessex volt Nagy Alfréd uralkodásának helye. A 871-es viking megszállást követően Alfréd visszavonulni kényszerült Somersetbe, de az edingtoni csatában aratott bámulatos győzelmét követően végül diadalmasan tért vissza. Későbbi uralkodása során számos reformot és az országot egyesítő rendeletet hozott.

Wessex Jellegzetesség: Witan

A Witan a kormányzók ülése, ahol megtárgyalják Wessex jövőbeli kilátásait. Az ülések során felmerülő javaslatok időszakosan megjelennek a játékos előtt, mint indítványok sora. Minden lehetőség pozitív és negatív kampány hatásokat hordoz magában és a frakció Fryd egységeinek használatát is érinti.

 

A II. Ceowulf vezette Mercia frakció

Mercia királyai a főváros, Tamworth falai közül uralkodtak a ma Közép-Anglia néven ismert terület felett. Aranykorában Mercia birodalma északtól délig Northumbriától egészen Kenten, Sussexen és Wessexen át terjedt. 877-ben a Nagy Pogánysereg lerombolta a királyság keleti részét és megalapította Danelawot.

Frakció Jellegzetesség: Hoards

Mikor elég arany összegyűlik a kincstárban, a Mercia játékos megoszthatja vagyona egy részét. Ezt az összeget elköltheti egy sereg fenntartási költségeinek csökkentésére és utánpótlásának növelésére, odaadhatja a nemeseknek a hűségük megerősítésére és a piaci bevétel megnövelésére, szétoszthatja az emberek között a közrend és a farmok bevételének növelésére, vagy megtarthatja magának, ami azonban sereg fenntartási és közrendi büntetéseket vonhat maga után.

 

 

 

© SEGA. Creative Assembly, the Creative Assembly logo, A Total War Saga: Thrones of Britannia, Total War, and the Total War logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 64Bit
Processzor: Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz
Memória: 5 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 460 1GB | AMD Radeon HD 5770 1GB | Intel HD4000 @720p
Merevlemez: 30 GB szabad hely


AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 / 8 (8.1)/ 10 64Bit
Processzor: Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 770 4GB | AMD Radeon R9 290X 4GB @1080p
Merevlemez: 30 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás