Total War: Shogun 2 (PC) DIGITÁLIS

Total War: Shogun 2 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

SAJÁTÍTSD EL A HÁBORÚ MŰVÉSZETÉT!

A feudális Japán legsötétebb korszakában – a XVI. század közepén -egy véget nem érő háború osztja meg az országot. Az ország, melyet egykor egyesített kormányzat irányított, most számos hadakozó klánra szakadt. Tíz legendás hadúr küzd a hatalomért, miközben összeesküvések és konfliktusok tépik a birodalmat. Csak egy emelkedhet a többiek fölé, hogy a teljes nemzet szívét elnyerve új sógunná váljon... míg a többiek az ő kardja által halnak majd.

Öltsd magadra egy daimjó, a klán vezetőjének szerepét, és használj katonai és gazdasági erőt, valamint diplomáciát a végső cél eléréséhez: újraegyesíteni Japánt a parancsnoksága alatt, és az új sógunná válni, aki egy megbékített nemzet vitathatatlan uralkodójává.

Játékjellemzők:

A Total War: SHOGUN 2 a sorozat nevét megalapozó, továbbfejlesztett, teljesen 3D-s csatákat kínál szárazföldön és vízen, a taktikai hadjárattérkép mellett, mely sokak szerint a Total War szíve és lelke. A vadonatúj MI rendszerrel, melyet a japán hadviselést befolyásoló ezeréves kínai írás, „A háború művészete” ihletett, a Creative Assembly Szun-ce mester bölcsességét hozza el a Total War: SHOGUN 2-be. Ennek az ősi szövegnek az elemzése lehetővé tette a Creative Assembly számára, hogy könnyen érthető, mégis összetett stratégiai játékmenetet alkosson.

HÓDÍTSD MEG Japán szigeteit a 16. században. Vezess hatalmas szamurájhadseregeket és hadihajó-flottákat lélegzetelállító valós idejű csatákba.

ÉPÍTSD FEL királyságod a vonzó, körökre osztott játékmenetű hadjárattérképen. Használj gazdasági, politikai és katonai erőt vagyon, seregek és befolyás gyűjtésére.

TERVEZD MEG háborúdat Szun-ce „A háború művészete” műve alapján. Használj tüzet és ostromtaktikákat, kémeket és orvgyilkosokat, hogy alkalmazkodj a csatatér és királyságod folymamatosan változó körülményeihez.

CSATÁZZ ONLINE, és játszd végig a fő hadjáratot kétjátékos módban. Majd csatlakozz epikus online csatákhoz maximum 8 játékossal, és vezesd győzelemre online hadsereged különleges hadjáratokban.

A Total War SHOGUN 2 újdonságai:

  • Új szerepjáték-képzettségek és tapasztalati szint tábornokaidnak és ügynökeidnek. 
  • Új több szakaszból álló ostromok: a falak megmászása csak a kezdet! 
  • Új hős egységek inspirálják csapataidat és vágnak ösvényt az ellenség soraiban. 
  • Új forgatható 3D hadjárattérkép.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7, Processzor: 2 GHz Intel Dual Core / 2.6 GHz Intel Single Core, vagy ezzel egyenértékű AMD (SSE2-vel), Memória: 1GB RAM (XP), 2GB RAM (Vista / 7), Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis kártya 256 MB VRAM-mal (shader model 3 támogatással), DirectX: 9.0c, Merevlemez: 32GB, Képernyő-felbontás: minimum 1024x768

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows XP / Vista / 7, Processzor: 2. generációs Intel Core i5 2 (vagy jobb), vagy ezzel egyenértékű AMD, Memória: 2GB RAM (XP), 4GB RAM (Vista / 7), Videokártya: AMD Radeon HD 5000-es vagy 6000-es sorozat, vagy egyenértékű DirectX 11 kompatibilis videokártya, DirectX: 9.0c, Merevlemez: 32GB, Képernyőfelbontás: minimum 1280x1024

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás