Total War: WARHAMMER II (PC) DIGITÁLIS

Total War: WARHAMMER II (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Total War: Warhammer II ponownie wrzuca graczy w wir fantastycznych wojen. Tym razem gracz nie będzie miał do czynienia ze Starym Światem. Zamiast tego zostaje przeniesiony na zachód, gdzie walczy o panowanie na czterech kontynentach. Są nimi Ulthuan, Naggaroth, Południowe Ziemie oraz Lustria.

Kampania skupia się na konflikcie czterech grywalnych klas. Są nimi elfy wysokiego roku, mroczne elfy, jaszczuroludzie i skaveni. Sama mechanika nie odbiega zbytnio od tego, co oferowały nam poprzednie odsłony serii. Wciąż mamy tutaj do czynienia z bitwami w czasie rzeczywistym i warstwie strategicznej skupiającej się na rozbudowie bazy.


Rendeld elő a Total War: WARHAMMER II játékot a megjelenés előtt, vagy a premier hetében, hogy INGYENESEN megszerezd a Total War: WARHAMMER Norsca kiegészítőjét! A Norsca fajt tartalmazó DLC csomag a Total War: WARHAMMER trilógia első részében válik játszhatóvá, 2017. augusztus 10.-ét követően.

Ezzel a DLC-vel a sötét istenek előtt vadászattal és fosztogatással áldozó barbár törzseket tömörítő Norsca faj válik játszhatóvá. A szüntelen hóviharok és szörnyűséges bestiák által megacélozott faj egyedüli létcélja a pusztítás.


Egy évezreddel ezelőtt, a Káosz invázió által ostromolva Nemes Elfek konklávéja egy hatalmas, misztikus örvényt hozott létre, hogy azzal elszívja a Mágia Szelét a világból, akár egy víznyelő az óceánt, és visszakergesse a Káosz Hordákat a Káosz Birodalomba. A Nagy Örvény most kavarog, és a világ ismét a pusztulás szélén áll.

Hatalmas erők igyekeznek az örvény rendbe hozására, hogy megelőzzék a katasztrófát, míg mások önző céljaik által vezérelve, a saját malmukra akarják hajtani a szörnyű energiáit. A verseny elkezdődött, a világ sorsa pedig a győztes kezébe fog kerülni.  

 

Tyrion Herceg, Ulthuan védelmezője vezeti a Nemes Elfeket elkeseredett kísérletük során, hogy stabilizálják a kontinensük felett kavargó örvényt.

Gyaloghintója trónjából Slann Mágus Pap Mazdamundi a Gyíkemberei seregét Lustria-tól északra vezényeli. Neki is szándékában áll megelőzni a katasztrófát, de az Ősök parancsolatait követve.

Malekith Boszorkánykirály és szadista Sötét Elf hordái Naggaroth felől és útvesztőszerű Fekete Bárkáikon nyomulnak előre. Nagy gyengeséget érez az örvényben – és hatalmas lehetőséget a pusztulásában.

Mindeközben a negyedik, titokzatoskodó faj is mozgásba lendül…indítékukat baljós tervek és fondorlatok homályosítják el…Közeledik a színrelépés ideje…

Négy faj, négy végkifejlet, egyetlen cél: a Nagy Örvény irányítása jó vagy rossz indítékkal. 

A Total War™: WARHAMMER® II-ről:

A trilógia második része és a díjnyertes Total War: WARHAMMER folytatása, a Total War: WARHAMMER II keretében egy újabb lélegzetelállító kampány várja a játékosokat Lustria, Ulthuan, Naggaroth és a Délvidék hatalmas kontinensein át. A Nagy Örvény Kampány lépésekben építi fel a cselekményt a csúcspontig, a végső és grandiózus lezárásig, egyetlen valaha volt Total War játékhoz sem hasonlítható élményt nyújtva.

A Warhammer Fantasy Battles 4 ikonikus fajának 8 Legendás Hadura egyikeként, a játékosoknak misztikus szertatások sorát kell sikeresen elvégezniük a Nagy Örvény stabilizálásához vagy megszakításához, a többi faj előrehaladásának megakadályozása közben. Minden Legendás Hadúr egyedi földrajzi kezdőpozícióval rendelkezik, a különböző fajok pedig más-más játékstílust kínálnak sajátos kampány mechanikával, történettel, háborús módszerekkel, seregekkel, szörnyekkel, Mágia Tanokkal, legendás karakterekkel, valamint megdöbbentő új csatatér lebombázási képességekkel.

A megjelenés után nem sokkal az eredeti játék és a Total War: WARHAMMER II tulajdonosok egyaránt hozzáférhetnek majd a kolosszális kombinált kampányhoz. Az Óvilág vidékeit és Naggaroth, Lustria, Ulthuan és a Délvidék tájait összeolvasztva egyetlen epikus térképpé, a játékosok nagyszabású hadjáratokra indulhatnak mindkét játék összes fajával. 

 

© Copyright Games Workshop Limited 2017. Warhammer, the Warhammer logo, GW, Games Workshop, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Developed by Creative Assembly and published by SEGA. Creative Assembly, the Creative Assembly logo, Total War and the Total War logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 64Bit
Processzor: Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz
Memória: 4 GB/5 GB* RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 460 1GB | AMD Radeon HD 5770 1GB | Intel HD4000 @720p
Merevlemez: 60 GB szabad hely

* Az olyan PC alaplapi videokártyák, mint pl. az Intel HD sorozat tagjai 5 GB rendszermemóriát igényelnek.

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 / 8 (8.1)/ 10 64Bit
Processzor: Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 770 4GB | AMD Radeon R9 290X 4GB @1080p
Merevlemez: 60 GB szabad hely

 

60 FPS+:
Operációs rendszer: Windows 7 / 8 (8.1)/ 10 64Bit
Processzor: Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 1070 8GB
Merevlemez: 60 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás