Total War: WARHAMMER (PC) DIGITÁLIS

Total War: WARHAMMER (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szimulátor, Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

 


A valós idejű harcok és az addiktív, körökre osztott, politikával, birodalomépítéssel, ármánykodással átitatott kampányt keverő egyedi játékmenet révén a Total War: WARHAMMER® játékórák százaival várja a háborúra éhes stratégákat!

Négy, egymástól teljesen eltérő faj élén vághatsz bele a háborúba: a Birodalom, a Törpék, a Vámpírhercegek és a Zöldbőrűek egyedi egységekkel és saját stratégiákkal indulnak csatába. Vezesd őket győzelemre a nyolc Legendás Hadúr egyikét irányítva, mívesen megmunkált fegyverekkel, páncélokkal bővítve arzenáljukat a számtalan küldetés sikeres teljesítése után járó új eszközöknek hála. A Total War-játékok történetében először még a mágiát is segítségre hívhatod, és hatalmas, repülő lényeket is bevethetsz, a vérszomjas sárkányoktól kezdve egészen a hatalmas griffmadarakig!

Az alapjátékkal ráadásul nem ér véget a történet, hiszen két további, önállóan futó bővítmény gondoskodik arról, hogy ez legyen a patinás széria eddigi legtartalmasabb, legmonumentálisabb epizódja, egy olyan epikus trilógia, amely az alapjaitól írja újra a fantasy stratégiák szabályait.

Ez egy új korszak hajnala. A Total War™: WARHAMMER® legendás hősök, hatalmas szörnyetegek, repülő lények, mágikus erők és rémálomszerű lények seregének világát hozza el. 

 

A szabályok megváltoztak, egy dolog azonban örök: maga a háború!

 

Ez a végelláthatatlan hódítások kora, ahol harcosok ezrei csapnak össze elképesztően hatalmas csatákban, miközben az egyes fajok seregeit a világ meghódítására készülő hősök vezetik.

És mindannyian a te parancsaid várják!

 

A derék Karl Franz a Birodalom katonáit vezényli, melynek célja, hogy a széttöredezett birodalom vezetőit egy zászló alatt egyesítve vegyék fel a harcot közös ellenségeikkel szemben.

A csaták brutalitására éhező, orkokból és goblinokból álló Zöldbőrűek a Grimgor Ironhide vezette törzshöz csapódva próbálják a vérontás iránti kiapaszthatatlan vágyukat feltüzelni.

Thorgrim király a törpék seregének élére állva vezényli ki seregeit azok hegyi erődjeikből, bosszúszomjasan masírozva ellenfeleik felé, megpróbálva megtorolni az évezredek során elszenvedett sérelmeket.

Azt azonban halálos titok övezi, hogy a Vámpírhercegeket mi motiválhatja: Mannfred von Carstien egyenesen az élőholtak soraiból toborzott sereget, és ki tudja, mi a célja...

És míg a Régi Világot a háború, az árulás és a felfoghatatlan hatalmak mardossák, északról egy sokkal nagyobb viszály árnyéka leselkedik: a baljós szelek magát az univerzum anyagát tépik, szakítják...

 

Jellemzők:

  • Vezess rendkívüli fajokat a csatába: A Birodalom derék katonái, a Törpék bosszúszomjas harcosai, a vérszomjas Vámpírhercegek lényei, és az orkokból, goblinokból verbuválódott Zöldbőrűek oldalán is végigviheted a kampányt, kihasználva az egyes fajok egyedi karaktereit, egységeit és harci stílusait!
  • Irányíts legendás hősöket: Válassz egyet a Warhammer Fantasy világának nyolc Legendás Hadúrja közül, és fegyverezd fel őket új eszközökkel, páncélokkal, varázslatokkal, melyeket hosszú, összefüggő küldetések teljesítése után zsebelhetsz be.
  • Hódítsd meg a világot: A Total War-széria első fantasy világa csak rád vár, egy gigantikus, szabadon felfedezhető, bejárható kampánytérképen, mely egy mágia tépázta, furcsa vidékkel, halálos lények sokaságával teremt egy olyan egyedi fantasy birodalmat, melyet videojátékban még nem láthattál.
  • Engedd szabadjára a szörnyeket: A Total War: WARHAMMER világa sárkányok üvöltésétől, óriások robajától, és csataménesek zajától hangos. Téged is vár a csatatér, ahol több emelet magas szörnyetegek, természetfeletti lények tornyosulnak a több ezer főből álló seregek fölé!
  • Vesd be a mágia erejét: Sújts le ellenfeleidre mágikus viharokkal, olvaszd meg páncéljaikat, oltsd ki csata iránti vágyuk lángját. Toborozz varázslókat, sámánokat és nekromantákat, akik ép ésszel felfoghatatlan erőket forgatnak a győzelem kivívása érdekében.
  • Figyeld az eget: Küldd ellenfeleidre a törpék gyrokoptereit, vess be sárkányokat - a Total War-játékok történetében először urald az eget is, a jól ismert játékmenet szabályait újraíró légi egységeknek hála.

 

© Copyright Games Workshop Limited 2015. Warhammer, the Warhammer logo, GW, Games Workshop, The Game of Fantasy Battles, the twin-tailed comet logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Developed by Creative Assembly and published by SEGA. Creative Assembly, the Creative Assembly logo, Total War and the Total War logo are either registered trademarks or trademarks of The Creative Assembly Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:(Körülbelül 15-25 FPS várható a kampánytérképen, valamint az 1v1 küzdelmekben, 20-20 egység elleni csatákban, "Alacsony" grafikai beállítások mellett.)Operációs rendszer: Windows 7 64Bit, Processzor: Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz, Memória: 3GB RAM*, Merevlemez: 35 GB, Videokártya: (DirectX 11) AMD Radeon HD 5770 1024MB | NVIDIA GTS 450 1024MB | Intel HD4000 @720P*Az integrált videokártyák esetén 4 GB RAM szükséges (pl. Intel series HD-nál)

AJÁNLOTT:(Körülbelül 45-55 FPS várható a kampánytérképen, valamint az 1v1 küzdelmekben, 20-20 egység elleni csatákban, "Magas" grafikai beállítások mellett.)Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64Bit, Processzor: Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz, Memória: 8 GB RAM, Merevlemez: 35 GB, Videokártya: (DirectX 11) AMD Radeon R9 270X 2048MB | NVIDIA GeForce GTX 760 2048MB @1080P

 

60FPS+ RENDSZERKÖVETELMÉNY:(Legalább 60 FPS várható a kampánytérképen, valamint az 1v1 küzdelmekben, 20-20 egység elleni csatákban, "Ultra" grafikai beállítások mellett.)Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64Bit, Processzor: Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz, Memória: 8 GB RAM, Merevlemez: 35 GB, Videokártya: (DirectX 11) AMD Fury X | Nvidia GTX 980 @1080P


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás