Warhammer 40,000: Dawn of War III (PC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Dawn of War III (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Lépj be egy brutális háborúba, melyben három frakció hadakozik egymással.

Miután a titokzatos Acheron bolygón egy végzetes fegyvert találnak, a Dawn of War® III-ban nincs más választásod: szembe kell szállnod ellenségeiddel.

A háború dúlta bolygón, melyet a mohó ork hadúr Gorgutz, az ambiciózus Eldar látnok Macha, és a hatalmas űrgárdista parancsok Gabriel Angelos csapatai tartanak ostrom alatt, a győzelemért folytatott harc a túlélésért folytatott küzdelemmé válik.


ENGEDD SZABADJÁRA AZ ÓRIÁSOKAT: Állítsd hadrendbe a gigantikus hadigépezeteket, és döntsd a mérleg nyelvét magad felé a Dawn of War-széria történetének leghatalmasabb egységeit használva. Fordítsd meg a csata menetét az olyan egységeknek hála, mint a hatalmas Imperial Knight (Űrgárdisták), a csörömpölő Gorkanaut (Ork), vagy a kísérteties Wraithknight (Eldar).

KOLOSSZÁLIS CSATÁK: A Dawn of War epikus harcai és mérhetetlenül hatalmas seregei visszatértek, de minden eddiginél hatalmasabbak! Viselj hadat masszív seregek bevetésével vulkanikus terepen, vagy gigászi csatahajók fedélzetén, miközben azok épp az űrt szelik át.

HÍVD BE A LEGJOBBAKAT: Szőjj teljesen új haditerveket a gyűjthető, fáradhatatlan elit osztagok bevetésével, amelyek mindegyike különleges egyedi képességekkel és bónuszokkal segít új támadási startégiák megnyitásában és kidolgozásában, hogy legyőzd az ellenfeleidet.

PUSZTÍTÓ KÉPESSÉGEK: Okozz óriási pusztítást a csatatéren a  szuper-képességekkel. Lepd meg mit sem sejtő ellenfeleidet az űrgárdisták orbitális bombázásával, az eldák Eldritch Viharával és az orkok Rokkjaival.

HÁROMSZEREPLŐS KAMPÁNY: Tudd meg a váltakozó küldetések során, hogy mi teszi ütőképessé e három erőt. Gyorsan rá fogsz jönni az Űrgárdisták, az Orkok és az Eldarok előnyeire a csatákban, és megismered egy olyan univerzum szabályait, ahol nincsenek se hősök, se gonosztevők... csak háború.

EGY HADSEREG MIND FÖLÖTT: Alakítsd ki a magad univerzális seregét az első pillanattól kezdve: nyerj csatáról csatára hűséges csapatok oldalán, mind a kampány kihívásban bővelkedő küldetései, mind a többjátékos küzdelmek során.

EGY ÚJ ONLINE ÉLMÉNY: Vigyél végbe hadseregeddel hatalmas pusztítást az online, kooperatív játékmódban. Csatlakozz a multiplayer játékosok közösségéhez és kovácsolj új szövetségeket - aztán rúgd fel a paktumokat újdonsült "barátaiddal"  a robbanékony, kaotikus és kompetitív pályákon.

 

 

Warhammer 40,000: Dawn of War III © Copyright Games Workshop Limited 2017. Dawn of War III, the Dawn of War logo, GW, Games Workshop, Space Marine, 40K, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, the ‘Aquila’ Double-headed Eagle logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under license. This release is developed by Relic Entertainment and published by SEGA. SEGA, the SEGA logo, Relic Entertainment and the Relic Entertainment logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd or its affiliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: 64-bit Windows 7 a legújabb frissítésekkel
Processzor: 3GHz i3 quad logical core vagy hasonló
Memória: 4 GB RAM, 1 GB VRAM
Videokártya: NVIDIA GeForce 460 vagy AMD Radeon 6950 vagy hasonló DirectX 11-es kártya
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 50 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Quad physical core i5 vagy hasonló ajánlott a 3vs3 multiplayer játékhoz. A játékhoz és a progresszióhoz internetkapcsolat szükséges.

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: 64-bit Windows 10 a legújabb frissítésekkel
Processzor: 3GHz i5 quad core vagy hasonló
Memória: 8 GB RAM, 2 GB VRAM Videokártya: NVIDIA GeForce 770 vagy AMD Radeon 7970 vagy hasonló DirectX 11-es kártya
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 50 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A játékhoz és a progresszióhoz internetkapcsolat szükséges.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás