X-COM: Ufo Defense (PC) DIGITÁLIS

X-COM: Ufo Defense (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Te irányítod a világ vezetői által alapított X-COM szervezetet, melynek feladata az egyre növekvő idegen fenyegetés megállítása.

Jellemzők:

  • Vezényelj halálos, közelharci csatákat
    Az UFO-k lelövése csak a kezdet: ezt követően komolyan felszerelt katonákat kell különböző helyszínekre küldened, hogy megvizsgálják a lezuhant UFO-t. Verd vissza az idegeneket automata puskákkal, rakétavetőkkel és akár tankokkal, hogy értékes technológiákra, fegyverekre vagy életformákra tegyél szert. 
  • Vizsgáld meg és hasznosítsd az idegen technológiákat
    A sikeres földi küldetéseknek köszönhetően az X-COM tudósai kiemelezhetik az idegen eszközöket. Minden apró mérföldkő egyre közelebb visz ahhoz, hogy megértsd az idegen fajok kultúráját és technológiáját. Miután elegendő kutatási adatot szereztél az UFO-k felsőbbrendű fegyvereiről és eszközeiről, Te is képes leszel hasonló minőségű tárgyakat alkotni. 
  • Fejlessz ki egy stratégiát a Föld megmentéséhez
    Fontos döntéseket kell hoznod a fejlett, idegen erőkkel való harcok közben. Mindeközben viszont a világ politikai helyzetét is figyelned kell: a kormányok titokban megegyezhetnek az idegenekkel és elkezdhetik lecsökkenteni az X-COM támogatását.

 

 

 

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista, processzor: 80386 vagy újabb, memória: 4 MB RAM, támogatott hangkártyák: AdLib, Soundblaster vagy Roland LAPC-1 kompatibilis modellek


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás