SYNTHETIK (PC) DIGITÁLIS

SYNTHETIK  (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Indie (Független), Digitális

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

1985. Sok-sok év rabszolgaság után a világ vezető robotikai cége, a Kaida Corporation mesterséges intelligenciájú szolgái megalakították a "Géplégiót" azzal a céllal, hogy elpusztítsák az emberiséget. A Kaida Corp. főhadiszállásán ébredsz, egy rég elfeledett Android prototípus emberi tudataként. Te vagy az utolsó lehetőség annak megakadályozására, hogy a Légió elszabadítsa az Armageddon Szívét. Csak te küzdheted át magad a Kaida Corporation főhadiszállásának szintjein, legyőzve az ellenséges seregeket, hogy véget vess az őrületnek.

A SYNTHETIK a kiváló rogue-lite játékok összes alapelemével rendelkezik - egy könyörtelen ellenfelek és boss-ok által védett, szinte leküzdhetetlen célponttal, valamint felfedezésre váró fegyverekben, tárgyakban, perkekben és fejlesztésekben bővelkedő, folyamatosan váltakozó helyszínekkel.
Csatlakozz a harchoz egyedül, vagy a zökkenőmentes 2 fős online kooperatív módban, de légy óvatos: a legapróbb hiba is a vesztedet okozhatja.

Rengeteg döntés, valamint több órányi szórakozás és kihívás vár rád. 
Le tudod győzni az Armageddon Szívét?

 

A  L Ö V Ö L D Ö Z É S  K Ö V E T K E Z Ő  S Z I N T J E

> Sajátítsd el a SYNTHETIK egyedülállóan élvezets tárkidobó és aktív utántöltési játékmechanikáját!
> A fegyverek elakadhatnak és hőt termelnek, úgyhogy vigyázz, nehogy megégesd magadat!
> Törekedj a fejlövésekre, szelidítsd meg a komplex fegyver-visszarúgást, dobd ki, és váltogass a különböző lőszertípusok között.
> Élvezd a különlegesen szórakoztató, közvetlen fegyverkezelést, amely megjutalmazza a pontosságot és a tudást!


K Í S É R L E T E Z Z

Fedezz fel és kísérletezz több mint 60 fegyverrel, melyek mindegyike számos változattal, kiegészítővel, és fejlesztéssel rendelkezik. Egészítsd ki arzenálodat több mint 80 tárggyal, amelyek támadó és védekező képességekkel ruháznak fel. Rengeteg választási lehetőség, és vállalható kockázat van - és bármi működhet!


T E S T R E S Z A B Á S

Válassz 4 egyedi, és nagyban testreszabható osztály közül - Játssz mint GuardianRogueCommando, vagy Specialist.Minden kaszt saját fegyver-specializációval, felszereléssel, és perkekkel rendelkezik.


M O D U L Á R I S  N E H É Z S É G

Válassz 10 különböző módosító közül amelyeket egyenként kombinálhatsz a teljesen egyedi élmény érdekében. Emeld a tétet a nagyobb kockázatért és jutalmakért, vagy dönts a biztonságosabb játék mellett.


2 - F Ő S  O N L I N E  K O O P

Az online kooperatív módnak köszönhetően erősítéssel vághatsz neki a harcnak. Ami pedig még jobb: megoszthatod a perkeket, a tárgyakat, a buffokat, és a zsákmányt bajtársaddal. Vagy - ha az utadba áll - kaphat a golyókból is.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows XP SP3, Vista vagy újabb 
Processzor: Intel Celeron G1820 2.7 GHz / AMD FX 8320 3.5 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 460, Radeon HD 5770, 768 MB Vram
DirectX verzió: 9.0
Merevlemez: 600 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows XP SP3, Vista vagy újabb 
Processzor: Intel Core i3-4160 3.6 GHz / AMD QC A8-7670K 3.6GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 560+ Series, Radeon R9 270+
DirectX verzió: 9.0
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 600 MB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás