Euro Truck Simulator 2: Game of the Year Edition (PC) DIGITÁLIS - Scania Gratis!

Euro Truck Simulator 2: Game of the Year Edition (PC) DIGITÁLIS - Scania Gratis! promóció

Kategória:

Szimulátor

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Álmodozol néha arról, hogy hatalmas kamionokat vezess? Az erő, az óriási kerekek, a hosszú túrák és a végtelennek tűnő utak csupán az érme egyik fele. Kész vagy, hogy szembenézz egy profi sofőr és egy szállító cég főnökének feladataival? Képes leszel meghozni a helyes döntést a megfelelő sofőrök, vagy épp az elvégezendő javítások esetében? Megoldod a nehéz helyzeteket és időben leszállítod az árut?

Jellemzők:

  • A Year Edition tartalmazza a teljes Euro Truck Simulator 2 alapjátékot és a hivatalos Going East! kiegészítőt, melyek Steamen aktiválhatók.
  • Több, mint 80 európai városba kell majd különböző rakományokat szállítanod, beleértve a 13 új közép- és kelet-európai várost.
  • Fedezd fel Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Szlovákia és Magyarország új helyszíneit és útjait.
  • Próbáld ki a teljesen új festéseket! 22 új modell – beleértve négy, lengyel nemzeti színekkel tarkított mintázatot.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7, processzor: 2.2 Ghz, memória: 1 GB RAM (2 GB RAM Vista/7 esetén), videokártya: minimum 256 MB VRAM-mal rendelkező (GeForce FX vagy ATI 9600 vagy jobb), hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis, szabad merevlemez terület: 1,2 GB, Internet: szélessávú internet kapcsolat


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás