Europa Universalis IV: Dharma (PC) DIGITÁLIS

Europa Universalis IV: Dharma (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

 

Tegyél szert mesés gazdagságra az Europa Universalis IV: Dharma kiegészítőben!

Egy történelemben és kultúrában gazdag régió mesés gazdagságot ígér a birodalom számára, amely képes arra, hogy ellenőrizze a kereskedelmét. Az India területéért és vagyonáért folytatott versengés tapintatos diplomáciát, és némi fegyveres erőt igényel. De ki zsákmányol ki kit ebben a nagyszabású, a világ legnyereségesebb piacáért folyó játékban?

Az Europa Universalis IV: Dharma a Paradox Development Studio - az újkor kezdetén játszódó - felfedezésről és birodalomépítésről szóló klasszikusának új kiegészítője. A Dharma a legnagyobb hangsúlyt az India kereskedelméért és területéért vívott harcoknak szenteli. Emellett számos új, a békeidőkkel kapcsolatos döntést is felvonultat, hogy kitöltse a csendes pillanatokat, amikor következő, a hatalom megszerzését célzó nagyszabású műveleteidre készülsz.

 

Az Europa Universalis IV: Dharma főbb jellemzői:

  • Tervezd meg saját kormányodat: Nyiss meg reformokat, amelyek meghatározzák, hogyan kormányzod királyságodat vagy köztársaságodat, és ingyenes politikákhoz juttatnak, valamint egyes birtokaid erejét növelik.
  • Átdolgozott politikai rendszer: A politikák az ingyenes frissítéssel új megjelenést kapnak, azonban a Dharma különleges bónuszokat is tartalmaz, amelyek még vonzóbbá teszik ezt a rendszert.
  • Befektetés kereskedelmi társaságokba: Építsd ki és fejleszd a kereskedelmi társaságaidhoz kapcsolódó tartományaidat, amelyek így mind az európai tulajdonosnak, mind a szomszédos indiai nemzeteknek bónuszokat nyújtanak.
  • Új kozák kormány: Kizárólag a „The Cossacks” kiegészítő tulajdonosai számára.
  • Új indiai küldetésfák: Egyedi küldetésvonalak a legfontosabb indiai szultánságok és királyságok számára.
  • Új indiai birtokok: A birtokrendszer ingyenes frissítése mellett India öt új kasztot kap. Emeld fel a brahminokat, hogy csökkentsd a zavargásokat egy tartományban, vagy telepíts be dzsain kormányzókat, akik megnövelik a bevételeket, de csökkentik a munkaerőt.
  • Új Mogul kultúrabónusz: A Mogul Birodalom könnyedén képes az újonnan meghódított kultúrák befogadására és asszimilálására.
  • Kereskedelmi társaságok: Azeurópaiak „bevásárolhatják magukat” Afrika és Ázsia kereskedelmi övezeteibe, ha találnak egy herceget, aki megbízik bennük.
  • Továbbfejlesztett kereskedelmi központok: fektess be kereskedelmi központjaid fejlesztésébe
  • És számos egyéb újdonság, például…: új módszerek a lázadások leverésére,esős évszak (monszun), a telepesek új felhasználási módjai a nem-gyarmati fejlődés során,  megvető sértegetések, multiplayer csapatok, új művészi grafika, és rengeteg új teljesítmény.

 

 

Paradox Interactive, EUROPA UNIVERSALIS® Copyright© [2013] Paradox Interactive AB All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7/Windows 8

Processzor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+

Memória: 2 GB RAM

Videokártya: NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb VRAM szükséges

DirectX verzió: 9.0c

Merevlemez: 2 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX kompatibilis  

Egyéb követelmények: szélessávú internetkapcsolat

Egyéb: kontroller támogatás: 3 gombos egér, billentyűzet, hangszórók. A többfős játékhoz internetkapcsolat vagy hely hálózat (LAN) szükséges

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7/Windows 8

Processzor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+

Memória: 2 GB RAM

Videokártya: NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 1024mb VRAM-mal

DirectX verzió: 9.0c

Merevlemez: 2 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX kompatibilis  

Egyéb követelmények: szélessávú internetkapcsolat

Egyéb: kontroller támogatás: 3 gombos egér, billentyűzet, hangszórók. A többfős játékhoz internetkapcsolat vagy hely hálózat (LAN) szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás