Ship Simulator Extremes Collection (PC) DIGITÁLIS

Ship Simulator Extremes Collection (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

A Ship Simulator Extremes Collection a Ship Simulator játékok legteljesebb kiadása, amely az alapjáték mellett tartalmazza az összes DLC-t is. A gyűjtemény több száz órányi, valósághű tengeri szórakozát ígér, beleértve a kívül-belül részletesen és valósághűen lemodellezett hajók széles választékának irányítását.

A játék DLC-i között egyebek mellett a következőket találod: Ferry Pack, 5 híres komppal, melyek mindegyike különleges, komp-specifikus játékmenettel várja, hogy nélkülözhetetlen és megfizethető összeköttetést biztosíts a városok lakóinak. Egy további DLC-ben az MS Oceana-t, a gigantikus luxushajót vezetheted, amely méreteivel túltesz a Titanic-on is. Vedd át az irányítás e felett az óriás felett, és imserd meg a kihívásokat, amelyekkel egy igazi kapitánynak is szembe kell néznie. Emellett a Deniz Doga DLC utánpótlás-küldetéseiben is részt vehetsz. Új kampányaival az SSE Collection a legteljesebb hozzáférést biztosítja számodra mindenhez, ami a Ship Simulator Extremes sorozathoz tartozik!

 

Főbb jellemzők:

  • Tartalmazza a Ship Simulator Extremes alapjátékot, valamint a hozzátartozó 6 DLC csomagot
  • A DLC több tucatnyi új hajóval bővíti a játékot, így már 30-nál is több hajót irányíthatsz. Minden egyes hajó saját, részletgazdag belsővel rendelkezik, és emellett irányításuk is eltérő.
  • Új játékelemek, kampányok, történetek és küldetések, amelyek órákra lekötnek. Híres kikötők és helyszínek szerte a világból.
  • Valósághű víz- és időjárás-rendszer. Hajózz nyugodt vizeken, vagy szállj szembe a tengereken valaha tapasztalt legrendkívülibb időjárással.
  • Online többjátékos mód. Hajózz együtt barátaiddal.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP (Min. service pack 2), Windows Vista vagy Windows 7. 32 és 64 bit egyaránt támogatott.
Processzor: 3 GHz-es P4 Intel vagy egyenértékű AMD processzor
Memória: 2 GB (Windows XP) vagy 3 GB (Vista vagy Windows 7)
Videokártya: Geforce 8800GT vagy ATI Radeon 4850 256 MB memóriával (legalább Shader Model 3.0)
DirectX®: 9.0c
Merevlemez: 3.5 GB
Hangkártya: DirectX kompatibilis


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás