Two Point Hospital: Bigfoot (PC) DIGITÁLIS

Two Point Hospital: Bigfoot (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Two Point Hospital alapjáték Steam változatának megléte.

 

Fedezz fel egy új, téli régiót, amely három vadonatúj kórházat, 34 új régióspecifikus betegséget (beleértve 9 új vizuális betegséget) és egy sor új játékbeli tárgyat tartalmaz.

Bartholomew F. Yeti hely(et)i celebritás, aki egyébként egy rejtőzködő szőrgombóc, petíciót indított, amelyben jobb egészségügyi ellátást kér a Pointy Mountains-ban, ahol Two Point megye leggyakrabban elfelejtett emberei laknak. Yeti úrnak szüksége lesz a segítségedre az olyan betegségek gyógyításában, mint a Cold Shoulder, a Bard Flu és az Aurora Snorealis!

 

ÚJ KÓRHÁZAK

Underlook Hotel

Üdvözlünk az Underlookban. Ezt a szállodát és üdülőt nem csak a balszerencse, de a pocsék menedzsment is sújtja ami baleseteket, járványokat és boldogtalan vendégeket eredményez. A tulajdonos már hányni tudna a negatív véleményektől és a csökkenő nyereségtől, így „orvosi vészköltségvetési keretet” hoztak létre a szálloda hírnevének megmentése, és a további perek elkerülése végett. Meghívást kaptál, hogy Te vezesd az üdülőhely teljesen új orvosi létesítményét.

Itt ahelyett, hogy fizetnének a betegek ellátásáért, akkor kapsz pénzt, ha teljesíted a szálloda által kitűzött célokat, valamint havi teljesítménybónuszhoz is juthatsz, attól függően, hogy mennyire sikeresen kezelted a vendégeket. Az első három hónapban az összes működési költségedet a havi bónusz fedezi. Mivel egy szálloda állományának részét képezed, meg kell küzdened a rossz sajtóvisszhanggal is, amit a hotel kap: érdemes lehet némi pénzt marketingbe fektetni...

 

Swelbard

Üdv Swelbardban, Two Point megye legtávolabbi városában. Meghívást kaptál, hogy egy kutatókórház létrehozásával újítsd meg a Swelbard Kutatóintézetet. A terület betegeinek kezelése mellett az Intézet kiemelkedő kutatásait is neked kell elvégezned.

Swelbard egy elszigetelt hely, így nehéz olyan személyzetet találni, aki eljön ide. A legtöbb jelentkező jó eséllyel nem rendelkezik a szükséges végzetséggel, kétségbeesett vagy csak simán olyan képzetlen városlakó, akik úgy érzi, beugrana segíteni. Képezned kell  az orvosi karodat, ha meg akarod gyógyítani a hegyi népeket, és megmenteni az Intézet hírnevét az akadémiai süllyesztőtől.

 

Roquefort-kastély

Üdvözlünk a Roquefort-kastélyban, az Roquefort-kastélyok egyikében. A Roquefort nemesi család volt olyan kedves, hogy kölcsönadta nekünk egyik kastélyát, hogy kórházat létesítsünk benne.

A család is olyan technikát biztosított számunkra, amely segít újjáéleszteni a parti-vendégeket a hírhedt sajtbankettjeik után. Lehet, hogy a krioeszköz eredetileg a borrajongók számára készült, de azt is megállapítást nyert, hogy a megye ezen kísérteties részében orvosi célra is használják.


ÚJ BETEGSÉGEK

Gyógyíts számos új betegséget az új, izgalmas kezelő helyiségekben! A Two Point Hospital: Bigfoot kiegészítő 9 új vizuális betegséget, valamint 34 régióspecifikus betegséget tartalmaz. 

Köztük: 

 • Barking Mad
 • Mechanical Metropolism
 • Reptilian Metropolism
 • Bard Flu
 • Knightmares
 • Monster Mishmash


ÚJ TÁRGYAK

Öltöztesd kórházaidat szívet melengető téli ruhákba, hogy a lejtők legszebbjeivé váljanak! 

Használd ki az új ültetési helyeket (beleértve a forradalmi kockaülést), díszítsd a kórházaidat a legjobb sífelszerelésekkel, vagy egyszerűen helyezz el egy gyönyörű fenyőfát és egy kandallót, hogy adj a téli hangulatnak.

 

© Two Point Studios 2018. Kiadja a SEGA Publishing Europe Limited. A Two Point, a Two Point Hospital , a Two Point Hospital logó és a Two Point Studios a Two Point Studios Limited bejegyzett védjegyei vagy védjegyei. A SEGA és a SEGA logó a SEGA Holdings Co., Ltd. vagy leányvállalatai bejegyzett védjegyei vagy védjegyei. A SEGA az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalában van bejegyezve. Minden más márkanév, logó és bejegyzett védjegy a jogbirtokosok tulajdonát képezi. © 2018 Valve Corporation. A Steam és a Steam logó a Valve Corporation védjegyei és / vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és / vagy más országokban. Minden jog fenntartva.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Two Point Hospital alapjáték Steam változatának megléte.

MINIMUM:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites)
 • Processzor: Intel Core i3 6100 vagy AMD FX-4350
 • Memória: 4 GB RAM
 • Videokártya: NVIDIA Geforce GT 1030, 2GB (Legacy: NVIDIA GeForce GTX 460), AMD RX550, 2GB (Legacy: AMD Radeon HD 6850), Alaplapi: Intel HD Graphics 630
 • DirectX verzió: 11
 • Merevlemez: 5 GB szabad terület

 

AJÁNLOTT:

 • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
 • Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites)
 • Processzor: Intel Core i5 6600 vagy AMD Ryzen 1600x
 • Memória: 8 GB RAM
 • Videokártya: NVIDIA Geforce GTX 1060, 3 GB (Legacy: NVIDIA Geforce GTX 780, 4GB) vagy AMD RX 580, 4 GB (Legacy: AMD R9 290X, 4GB)
 • Merevlemez: 5 GB szabad terület

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás