Two Point Hospital (PC) DIGITÁLIS

Two Point Hospital (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

 

Tervezd meg és építsd fel saját kórházadat!

Építs egy kórház-mesterművet a semmiből, miközben megtervezed Two Point megye legszebb - vagy éppen legfunkcionálisabb - egészségügyi intézményét. 

Optimalizáld kórházad alaprajzát, hogy felgyorsítsd a páciensek (és a bevételek) áramlását, és rendezd el a folyosókat, termeket, és várókat pontosan úgy, ahogy elképzelted. Bővítsd kórházadat újabb épületekkel, és törekedj arra, hogy minél több beteget tudj fogadni létesítményedben. 

Helyezz el díszítő és funkcionális tárgyakat kórházad körül, hogy megnöveld intézményed presztízsét, csökkents az unatkozó betegek számát, növeld a boldogságot, és minél több díjat zsebelj be az év végén.

 

Gyógyíts meg szokatlan betegségeket

Készülj fel rá, hogy Two Point megyét nem szokásos páciensek népesítik be. Ebben a világban mindenféle szokatlan betegség vár: a fényfejűségtől a kubizmusig, amelyek mindegyike saját, speciális kezelést és berendezéseket igényel.

Diagnosztizáld a betegségeket, építsd fel a megfelelő helyiségeket a kezelésükhöz, vegyél fel szakértő munkatársakat, és készülj fel, mert e betegségek egyikének a gyógyítása csak a kezdet. Egy beteget könnyedén kezelhetsz - de mit teszel egy járvány esetén?

Miután legyőztél egy kórságot kutass ki továbbfejlesztett gyógymódokat és gépeket, hogy kórházadat egy megállíthatatlan egészséggyárrá alakítsd!

 

Bővítsd és javítsd kórházad kilátásait!

Minden az első kórházaddal kezdődik, na de mi jön ezután?

Miután meggyógyítottad egy apró halászfalu lakóit, készen állsz a kihívásokra, amelyeket egy nagyobb kórház tartogat számodra? 

Fejleszd a létesítményeidet, berendezéseidet, személyzetedet és alaprajzaidat, hogy gyorsabban, több pénzt keress.

Képezd és fejleszd alkalmazottaidat, hogy a szintlépéssel megszerzett új készségekkel és képességekkel még hatékonyabbá tegyék kórházadat.

Használd a részletes statisztikai és információs képernyőket, hogy elemezd erősségeidet és gyengéidet, szükség esetén pedig gyors módosításokat hajts végre. Változtasd meg kezeléseid árait, tartsd szemmel a forgalmat, vegyél fel hitelt, és optimalizáld bevételeidet.

Menedzseld az egyedi személyiségtípusokkal és jellemvonásokkal rendelkező alkalmazottaidat, hogy tudd, ki az, aki hatékony, és ki az aki csak a napot lopja. Hozd összhangba munkakerődet ambícióiddal, miközben szemed előtt a profit lebeg (no meg remélhetőleg az is, hogy menet közben megments pár embert):

 

© Two Point Studios 2018. Published by SEGA Publishing Europe Limited. Two Point, Two Point Hospital, the Two Point Hospital logo and Two Point Studios are either registered trade marks or trade marks of Two Point Studios Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trade marks or trade marks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. © 2018 Valve Corporation. Steam and the Steam logo are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation in the U.S. and/or other countries. All rights reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: 64 bites Microsoft Windows 7

Processzor: Intel Core i3 6100, vagy hasonló AMD

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: NVIDIA Geforce GT 1030, 2GB (Legacy: NVIDIA GeForce GTX 460), vagy AMD RX550, 2GB (Legacy: AMD Radeon HD 6850). Integrated Graphics TBD

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 6 GB szabad hely

AJÁNLOTT:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Egyéb megjegyzések: TBC


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás