UBOOT (PC) DIGITÁLIS

UBOOT (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Indie (Független), Szimulátor

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Az UBOOT egy a második világháború idején játszódó tengeralattjáró szimulátor, mégis más, mint bármi, amit eddig láttál. Egy túlélő sandbox játék, amelynek játékmechanikája hasonló a Fallout Shelteréhez, miközben fő témája a német katonák élete - akárcsak Wolfgang Petersen 'A tengeralattjáró' című filmjében. A hajó az otthonuk, amely azonban bármely pillanatban a koporsójukká is változhat.

 

Az UBOOT-ban a tengeralattjárót kezelő legénységet irányítod. Figyelned kell fizikai és lelki egészségükre, mivel éhes, kimerült, alacsony morálú legénységgel még a legkisebb csetepatétban sem győzedelmeskedhetsz. Fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt az általános fegyelem és a legénységet ért traumák között. Ha durva kapitány vagy, mindkettő szintje az egekbe szökik. Amikor a trauma szint magas, lehetőséged van arra, hogy megismerd tengerészeid titkos jellemzőit. Matrózodról kiderülhet, hogy alkoholista, megvadulhat, esetleg gyávává válik, vagy kémként lepleződik le. 

 

A Kriegsmarine (Haditengerészet) központja kulcsfontosságú küldetésekkel bíz meg, ahogy egyre előrébb haladsz a második világháború történelmi szakaszaiban: új helyszíneken harcolhatsz, a dokkban pedig jobb felszerlésekkel láthatod el tengeralattjáródat. Sajnos ellenségeid is egyre erősebbek lesznek - például radarokkal szerelik fel hajóikat, vagy megfejtik az Enigma-kódot. 

 

Az UBOOT minden egyes tengerésze saját arccal, történettel, személyiséggel, képességekkel és gyengékkel rendelkezik. A matrózok vagy azért jönnek hozzád, hogy jelentsenek valamit, vagy csak egyszerűen meg szeretnék osztani veled egyes problémáikat. Esznek, beszélgetnek, egyszerű kedvteléseikkel ütik el az időt, sorbanállnak a tengeralattjáró egyetlen wc-jénél, vagy épp összeverekednek, hogy eldöntsék kinek a barátnője szebb. A 'szürke farkasok' életének teljes pompájában lehetsz tanúja.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Vista / 7 / 8
Processzor: Core i3 3.1 GHz vagy AMD Phenom II X3 2.8 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: GeForce GTX 560 vagy Radeon HD6870 1GB VRAM-mal
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 4 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás