X Rebirth (PC) DIGITÁLIS

X Rebirth (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Stratégia, Szimulátor

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat. A játék durva beszédet tartalmaz

Leírás

A távoli jövőben az X univerzum mélyreható és visszavonhatatlan változások elé néz. A világegyetem egy bizonytalan jövő felé botorkál, ugyanakkor számtalan kaland vár rád, miközben a hatalomra éhes, új ellenségek tűnnek fel a színen. Egy fiatal kalandor és valószínűtlen női szövetségesének szerepébe bújva egy viharvert, de dicső múltú űrhajó fedélzetén Rád vár a feladat, hogy felvedd a küzdelmet a teljes világegyetemmel, és kulcsszerepet játssz az elkövetkező eseményekben. Az univerzum sorsa a Te kezedben van...

Az X Rebirth egy látványos, új kezdetet képvisel az X sorozat történetében, mely mind a hűséges veteránok, mind a sorozattal csak most ismerkedő újoncok számára egy hatalmas, élénk és rendkívül részletes, felfedezésre váró univerzumot nyújt a játék során. A változatos játékelemek - akciódús űrcsaták, részleteiben is jól átgondolt kereskedelmi mechanizmusok, valamint az űr gyorsiramú felfedezése (gyors-utazási lehetőséggel) - révén a játékosok egy igazán egyedi, számtalan órára rabul ejtő űr-saga részesei lehetnek. Az X Rebirth teljességgel új felhasználói élményt nyújt - elkezdeni könnyebb, mint valaha, ugyanakkor mélysége és komplexitása nem fog csalódást okozni a rajongóknak.


KERESKEDJ! Egy teljesen lemodellezett gazdaság, melyben cselekedeteid valóban számítanak. Utazd be az űr végtelen útjait, hogy hatalmas, űrhajóktól és drónoktól hemzsegő városokban megtaláld a számításod.

HARCOLJ! A kisebb csetepatéktól a gigászi űrflották ütközetéig - az X univerzum csatái nem ismernek határokat. Szegődj a hadsereg zsoldjába, dolgozz a rendfenntartóknak, válj törvényen kívüli kalózzá, vagy csak akkor küzdj, ha támadás ér, és meg kell védened magad - a döntés a tiéd!

ÉPÍTS! Alapítsd meg saját birodalmad! Kereskedelmi állomások? Hatalmas gyárak? Farmok? Csúcstechnikát képviselő katonai komplexumok? Mind a Tiéd lehet! Építs kereskedelmi céllal, a profit érdekében, vagy katonai jelenléted megerősítése céljából, hogy eltiporhasd ellenségeidet.

GONDOLKOZZ! Egy gazdag, részletesen kidolgozott történelmű világ, és egy mély, összetett történet vár Rád - de mindig a Tiéd a döntés, hogy mikor, és hol veszel benne részt. Fedezd fel az univerzumot a saját tempódban, kövesd a saját utad és alakítsd a saját sorsod.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 (64 bites), Vista SP2 (64 bites) XP SP2 (64 bites)Processzor: Intel i-Series 2 GHz vagy egyenértékű AMDMemória: 4 GB RAMGrafika: Nvidia GT400 sorozat 512 MB RAM vagy erősebb, ATI 4870HD 512MB RAM vagy erősebbDirectX: 9.0c verzióMerevlemez: 10 GB szabad helyHangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 (64 bites)Processzor: Intel i5 (Quad) vagy i7 2.5GHz vagy egyenértékű AMD Memória: 8 GB RAMGrafika: Nvidia GT500 sorozat 1GB RAM vagy erősebb, ATI 5870HD 1GB RAMvagy erősebbDirectX: 9.0c verzióMerevlemez: 10 GB szabad helyHangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya


Vélemények (1)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Vásárolt termék

A széria többi részével ellentétben csak egy hajót lehet irányítani. Ha ezzel megbírkózik az ember, egy magával ragadó, fordulatos sztorival bíró játékot kapunk.

Hasznosnak találtad ezt a véleményt?

0|IGEN NEM|0

Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás