DRAGON BALL XENOVERSE (PC) DIGITÁLIS

DRAGON BALL XENOVERSE (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Verekedős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Goku és a harcosok legvadabb küzdelmei visszatérnek!

A SOROZAT TÖRTÉNETÉBEN ELŐSZÖR A DRAGON BALL VILÁGA STEAMRE ÉRKEZIK!

A DRAGON BALL XENOVERSE visszatér a sorozat leghíresebb harcainak helyszíneire, ahol Avatároddal Trunks és számos további szereplőhöz mellett harcolhatsz. Elég erős lesz ez a kapcsolat ahhoz, hogy beavatkozz a küzdelmekbe, és olyanná alakítsd a Dragon Ball történetet, ahogyan mi ismerjük? A hihetetlen jellemzők mellett a játék újdonsága a titokzatos Toki Toki City, a megújult játékmechanika, az eddig nem látott karakteranimációk, és számos egyéb, hamarosan bejelentésre kerülő lenyűgöző funkció!

 


Főbb jellemzők:

  • SAJÁT AVATÁR - A játékosok létrehozzák saját Dragon Ball karakterüket, hogy elfoglalják helyüket a Dragon Ball világában! Válaszd ki az Earthling, a Majin, a Saiyan, a Namekian vagy a Frieza klán tagjait, és már indulhat is a küzdelem!
  • ÚJ HELYSZÍN - Egy egyszer már nyugvó óra ismét elkezdett ketyegni Toki Toki rejtélyes és futurisztikus városában!
  • ÚJ SZEREPLŐK - Mira, egy android, akinek eltökélt szándéka, hogy a világegyetem legerősebb teremtményévé váljön; Towa, egy démoni világból származó gonosz tudós; Supreme Kai of Time - egy 75 millió évvel ezelőtt megjelent istenség, és madártársa Tokitoki, egy hatalmas létforma, amely képes idő létrehozására!
  • ÚJ MESTER-RENDSZER - Válasszon egy eredeti Dragon Ball karaktert, aki Mesteredként figyeli edzéseidet. Képességeid és kiképzésed nagyban függ az általad kiválasztott mestertől. Mestered akár a csaták során is hirtelen megjelenhet, hogy segítsen neked!
  • MÉG MAGÁVALRAGADÓBB - Minden idők egyik leghíresebb sorozata által ihletett játék.
  • TOVÁBBFEJLESZTETT JÁTÉKMENET - Élj át egy új, gyors iramú, technikás harcrendszert!

 

 

 

 

©BIRD STUDIO / SHUEISHA, TOEI ANIMATION
©2013 DRAGON BALL Z the Movie Production Committee
Game ©2015 BANDAI NAMCO Games Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows Vista (x64)/Windows 7 (x64), Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz/AMD Athlon 64 X2 5200+, 2.6GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 512 MB VRAM, Nvidia GeForce 8800/ATI Radeon HD 3870, DirectX verzió: 9.0c, Internet: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 10 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás