NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITÁLIS

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITÁLIS promóció

Kategória:

Akció, Arcade / Ügyességi, Kaland, Verekedős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 egy igazi Naruto-s csúcsteljesítmény, amely bővelkedik az izgalmakban és fordulatokban. Az anime univerzumához lenyűgözően hű alkotás a játékmenetet még izgalmasabbá tévő, új harcrendszerekkel vezeti végig a játékosokat a Naruto Shippuden történetén. A játékosoknak ki kell választaniuk a megfelelő társakat, akikkel vállvetve küzdenek, hogy együtt szabadítsák fel a robbanékony különleges csapattechnikákat (Team Special Techniques), amelyekkel legyőzhetik ellenfeleiket. Az Ultimate Ninja STORM 2 HD remasterelt/felújított változata!

 

 

 

 

© 2002 MASASHI KISHIMOTO / 2007 SHIPPUDEN All Rights Reserved.

Game © 2010 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows (64bit) 7 vagy újabb; Processzor: Intel Core2 Duo, 3.0GHz - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+ 3.2GHz; Memória: 2 GB RAM; Videokártya: 1024 MB VRAM; DirectX verzió: 11.0; Merevlemez: 40 GB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás