NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITÁLIS

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland, Arcade / Ügyességi, Verekedős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Megérkezett a NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD változata!

 

Éld át a negyedik nagy nindzsa-háborút és annak elsöprő csatáit, vagy szállj szembe barátaiddal a rendkívül dinamikus online és offline nindzsa-összecsapásokban!

Minden idők leggrandiózusabb, 2013 márciusában Xbox 360® és PlayStation®3 konzolokra elsöprő kritikai és rajongói fogadtatás közepette kiadott NARUTO játéka készen áll arra, hogy PC-n is bemutatkozzon!
A NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 FULL BURST számos bővítménye közül talán a legfontosabb az a régóta várt fejezet, amelyben Sasuke és Itachi szembeszáll Kabutóval.

Jellemzők:

  • Eposzi cselekmény: Vívd meg a negyedik nindzsa-háborút a valaha volt leggrandiózusabb NARUTO játékban!
  • Magával ragadó hangulat: Vívj emlékezetes párbajokat hatalmas főellenfelekkel, köztük a gigászi Tailed Beast-tel és dacolj a halállal!
  • Kiemelkedő játékmenet: Éld át a NARUTO Storm rendkívül mozgalmas nindzsa-összecsapásait a sorozat eddigi legteljesebb listájával köztük olyan szereplőkkel, mint Naruto (Tailed Beast módban), Madara és Jinchurikis!


És ez még nem minden (új tartalom a Full Burst-ben)!

  • Kiegészítő fejezet: Kabuto befolyásától végre megszabadulva Itachi feltett szándéka elsajátítani a tiltott reanimációs technikát. Vajon tartós marad Uchiha és Sasuke példa nélküli szövetsége?
  • Új játszható karakter: Kabuto elérte a nagy hatalmú Sage szintet és innentől kezdve versus módban ő is választható. Ereszd szabadon az erejét, győzd le ellenfeleidet offline és online módban.
  • Rendezői változat: Gyönyörködj felújított Storm 3 átvezető filmekben és éld át a nindzsa-világ egészét felemésztő konfliktust oly intenzíven, mint még soha!
  • 100 új küldetés: Kezd bele az új küldetések sorozatába, és nézz szembe eddig nem látott kihívásokkal!
  • 38 extra öltözék: Változtasd meg karaktereid kinézetét a NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 DLC-csomagok öltözeteivel!

 

 

© 2002 MASASHI KISHIMOTO / 2007 SHIPPUDEN All rights reserved.
Game © 2013 NAMCO BANDAI Games Inc. 
© 2013 NAMCO BANDAI Games Inc. Published by NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S. Distributed by NAMCO BANDAI Games and its subsidiaries.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows (64bit) 7 vagy újabb; Processzor: Intel Core2 Duo, 3.0GHz - AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+ 3.2GHz; Memória: 2 GB RAM; Videokártya: 1024 MB VRAM; DirectX verzió: 11.0; Merevlemez: 40 GB szabad terület

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás