Street Fighter V Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Street Fighter V Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Arcade / Ügyességi, Verekedős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

A Street Fighter V Deluxe Edition kiadásának tartalmai:

 • Street Fighter V játék
 • Season 1 Character Pass csomag
 • Season 2 Character Pass csomag

 

Street Fighter V

STREET FIGHTER® V-tel visszatér a legendás verekedős sorozat! A káprázatos grafikának köszönhetően az új World Warrior-generáció harcosai páratlan részletességgel jelennek meg, miközben az izgalmas, mégis könnyen kezelhető harcrendszer a kezdőknek és a veteránoknak egyaránt sok-sok órányi szórakozást ígér. Hívd ki barátaidat online, küzdj offline, vagy harcolj a dicsőségért a Capcom Pro Tour versenyein!

 

JELLEMZŐK:

 • Új és visszatérő karakterek: Visszatérnek az olyan klasszikus közönségkedvencek, mint Ryu, Chun-Li, Charlie Nash és M. Bison! A harcosok névsora számos új, és korábbról már ismert karakterrel gazdagodik, így a játékosok rengeteg, egymástól gyökeresen eltérő harcstílusok skálájáról válogathatnak.
 • Új stratégiák és harcrendszerek: A könnyen kezelhető új harcrendszer központi eleme a V-Gauge és az EX Gauge, melyek egy minden játékos által élvezhető, példátlan stratégiai mélységet adnak a sorozat legújabb tagjának.
 • V-Trigger: Egyedi képességek, amelyek a teljesen feltöltött V-Gauge-t használva lehetővé teszik, hogy gyökeresen megváltoztasd a bunyók kimenetét. 
 • V-Skill: Sajátos karakterképességek, amelyek bármikor előhívhatóak. 
 • V-Reversal: Egyedi ellentámadások, amelyek a V-Gauge egy részét használják fel.
 • Critical Arts: Erőteljes támadások, amelyek teljesen lemerítik az EX Gauge-t.
 • PC és PS4 platformok közti online játék: A sorozat történetében először eltöröltük a gamerek közötti határokat, így az online közösség tagjai - platformtól függetlenül - küzdhetnek meg egymással, lehetővé téve az új rivalizálások születését. 
 • Újgenerációs látványvilág: Az Unreal Engine 4 fejlett technológiája a realizmust és a újgenerációs látványvilágot új magasságokba röpíti, így a sorozat legújabb tagja minden idők legszebb és leginkább magával ragadó Street Fighter játéka.
 • Törj a csúcsra!: A hivatalos ranglisták nyomon követik a játékosok karrierjeit, és integrálva vannak a Capcom Pro Tourral, a versenyszerűen űzött verekedős játékok első osztályának „törzshelyével". És ez még nem minden! Kövesd az - egyebek mellett - új harcosokra, helyszínekre, és funkciókra vonatkozó, jövőbeli bejelentéseinket.

 

Season 1 Character Pass

A csomag hat további Street Fighter® V szereplőt tartalmaz – érkezik Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Juri, és Urien – amelyek mindegyike egy alternatív öltözékkel is rendelkezik.

 

Season 2 Character Pass

A csomag hat további Street Fighter® V szereplőt tartalmaz: Akuma, Kolin, Ed, Abigail, Menat, és Zeku is csatlakozik a harchoz! Minden egyes 2017-es karakter egy prémium harci-öltözékkel érkezik, amelynél a 3-10-es színek már meg vannak nyitva. Emellett a Street Fighter® V 2017 Character Pass tulajdonosok minden Season 2 karakterhez megkapják az alapértelmezett 3-10-es öltözékszíneket is!

 

 

 

 

©CAPCOM U.S.A., INC. 2015 ALL RIGHTS RESERVED.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Processzor: Intel Core i3-4160 @ 3,6 GHz, Memória: 6 GB, Videokártya: Nvidia GeForce GTX 480, GTX 570 vagy GTX 670 vagy jobb, DirectX 11, Hálózat: szélessávú internet kapcsolat.

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Processzor: Intel Core i5-4690K @ 3,5 GHz, Memória: 8 GB, Videokártya: Nvidia GeForce GTX 960 vagy jobb, DirectX 11, Hálózat: szélessávú internet kapcsolat.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás