Tekken 7 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Tekken 7 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Verekedős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Nem elérhető

Szállítás:

Digitális terjesztés

Ezt a besorolást kell alkalmazni akkor, ha az erőszak (vagy szexuális tevékenység) ábrázolása olyan mértékű, hogy az a valós életben várhatóval megegyezik. A PEGI 16 besorolású játékok tartalmazhatnak szélsőségesebben durva nyelvhasználatot, a dohányáru és kábítószerek használatát és a bűnözői tevékenységek ábrázolását.

Leírás

Szerezd meg a TEKKEN 7 Deluxe Edition kiadását, és bővítsd harcosod útját két további játszható karakterrel, egy új játékmóddal és több száz további jelmezzel. Vásárlásodhoz exkluzív ajándékként több mint 30 fém jelmezt kapsz karaktereid számára, hogy kitűnjenek az Iron Fist Tournament során!

 

 

 


Minden harc személyes...

Szerelem, bosszú, büszkeség. Mindannyiunknak oka van a harcra. Az értékek határoznak meg minket és tesznek emberré - erősségeinktől és gyengéinktől függetlenül. Nincsenek rossz szándékok, csak az utak, amelyeken elindulunk.

Légy tanúja a Mishima klán epikus leszámolásának és fedezd fel a szüntelen küzdelmeik mögött rejlő indítékokat. Az Unreal Engine 4 motorra épülő TEKKEN 7 bámulatos, filmszerű, sztori-vezérelt küzdelmei és izgalmas párharcai, az innovatív harci mechanikának köszönhetően barátokkal és riválisokkal egyaránt élvezhető.

A legendás verekedős sorozat egy végső csata erejéig visszatért.

 

Jellemzők:

  • UNREAL ENGINE 4 - Az Unreal Engine 4 motornak köszönhetően a TEKKEN 7 a sorozat eddigi leglátványosabb epizódja, közel fotó realisztikus grafikával és további lenyűgöző harci effektusokkal..
  • GÖRDÜLÉKENY TÖRTÉNET - A látványos sztori átvezetők teljesen beleolvadnak a brutális harcok sorozatába és sosem látott módon mutatják be a Mishima család történetét. 
  • TÖBB MINT 30 JÁTSZHATÓ KARAKTER - A 30 választható karakterrel, köztük teljesen új harcosokkal és a világ verekedős játékainak legtöbb mozdulatsorával, a játékosok szabadon megtalálhatod saját harci stílusodat. Találd meg kedvenc kivégző mozdulataidat, harcművészeti ágaidat, mozdulataidat és sorozataidat a győzelemhez!
  • STREET FIGHTER CROSS-OVER KARAKTER - AKUMA - Tökéletes áthelyezésével a 3D környezetbe, a Street Fighter sorozatból ismert Akuma is csatlakozik harchoz a két széria epikus találkozásában, összes shoto stílusú mozdulatával és tűzgolyójával együtt.
  • TELJESEN MEGÚJULT VEREKEDŐS JÁTÉKMECHANIKA ÉS MOZDULATOK - Visszatérnek a klasszikus 1-1 elleni küzdelmek új mozdulatokkal és harci mechanikával kibővülve, mint például a „Rage Arts”, a „Power Crushes” és a „Rage Drives”, amik elérhetővé teszik a játékot bármilyen képességű játékos számára. Barátaid elverése tehát lehet akár kemény edzés, vagy csupán puszta szórakozás.
  • A MISHIMA VÉRVONAL UTOLSÓ FEJEZETE– A TEKKEN 7 a 20 éve tomboló Mishima összecsapások lezáró epizódja. Ismerd meg a Mishima klán tagjai közt folyó, érzelmek fűtötte családi viszály monumentális befejezését, ahogy összecsapnak régi sérelmekért és a globális birodalom irányításáért, miközben veszélybe sodorják az egész világ egyensúlyát… 

   

TEKKEN™ 7 & © 2016 BANDAI NAMCO Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (kizárólag 64 bites)Processzor: Intel Core Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz vagy hasonlóMemória: 6 GB RAMVideokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, vagy hasonlóDirectX verzió: 11Hálózat: Szélessávú internetkapcsolatMerevlemez: 60 GB szabad helyHangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya v. alaplapi chipset

 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (kizárólag 64 bites)Processzor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz vagy hasonlóMemória: 8 GB RAMVideokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy jobb DirectX verzió: 11Hálózat: Szélessávú internetkapcsolatMerevlemez: 60 GB szabad helyHangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya v. alaplapi chipset


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás