Tekken 7 (PC) DIGITÁLIS

Tekken 7 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Sport, Verekedős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Tekken 7 zabierze graczy w kolejną, emocjonującą podróż. Bierz udział w niesamowitych pojedynkach i skorzystaj z umiejętności ponad 30 zawodników. To ty możesz zostać zwycięzcą turnieju! Każdy z nas ma jakiś powód do walki. Już teraz na ringu możesz stanąć i ty.

 

Dlaczego warto kupić w muve.pl:

  • natychmiastowa wysyłka
  • wyłącznie oryginalne kody
  • bezpieczne zakupy

 

Minden harc személyes...

Szerelem, bosszú, büszkeség. Mindannyiunknak oka van a harcra. Az értékek határoznak meg minket és tesznek emberré - erősségeinktől és gyengéinktől függetlenül. Nincsenek rossz szándékok, csak az utak, amelyeken elindulunk.

Légy tanúja a Mishima klán epikus leszámolásának és fedezd fel a szüntelen küzdelmeik mögött rejlő indítékokat. Az Unreal Engine 4 motorra épülő TEKKEN 7 bámulatos, filmszerű, sztori-vezérelt küzdelmei és izgalmas párharcai, az innovatív harci mechanikának köszönhetően barátokkal és riválisokkal egyaránt élvezhető.

A legendás verekedős sorozat 2017-ben egy végső csata erejéig visszatér.

 

Jellemzők:

  • UNREAL ENGINE 4 - Az Unreal Engine 4 motornak köszönhetően a TEKKEN 7 a sorozat eddigi leglátványosabb epizódja, közel fotó realisztikus grafikával és további lenyűgöző harci effektusokkal..
  • GÖRDÜLÉKENY TÖRTÉNET - A látványos sztori átvezetők teljesen beleolvadnak a brutális harcok sorozatába és sosem látott módon mutatják be a Mishima család történetét. 
  • TÖBB MINT 30 JÁTSZHATÓ KARAKTER - A 30 választható karakterrel, köztük teljesen új harcosokkal és a világ verekedős játékainak legtöbb mozdulatsorával, a játékosok szabadon megtalálhatod saját harci stílusodat. Találd meg kedvenc kivégző mozdulataidat, harcművészeti ágaidat, mozdulataidat és sorozataidat a győzelemhez!
  • STREET FIGHTER CROSS-OVER KARAKTER - AKUMA - Tökéletes áthelyezésével a 3D környezetbe, a Street Fighter sorozatból ismert Akuma is csatlakozik harchoz a két széria epikus találkozásában, összes shoto stílusú mozdulatával és tűzgolyójával együtt.
  • TELJESEN MEGÚJULT VEREKEDŐS JÁTÉKMECHANIKA ÉS MOZDULATOK - Visszatérnek a klasszikus 1-1 elleni küzdelmek új mozdulatokkal és harci mechanikával kibővülve, mint például a „Rage Arts”, a „Power Crushes” és a „Rage Drives”, amik elérhetővé teszik a játékot bármilyen képességű játékos számára. Barátaid elverése tehát lehet akár kemény edzés, vagy csupán puszta szórakozás.
  • A MISHIMA VÉRVONAL UTOLSÓ FEJEZETE– A TEKKEN 7 a 20 éve tomboló Mishima összecsapások lezáró epizódja. Ismerd meg a Mishima klán tagjai közt folyó, érzelmek fűtötte családi viszály monumentális befejezését, ahogy összecsapnak régi sérelmekért és a globális birodalom irányításáért, miközben veszélybe sodorják az egész világ egyensúlyát… 

  

 

TEKKEN™ 7 & © 2016 BANDAI NAMCO Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (kizárólag 64 bites)
Processzor: Intel Core Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz vagy hasonló
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB, vagy hasonló
DirectX verzió: 11
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 60 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya v. alaplapi chipset

 

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (kizárólag 64 bites)
Processzor: Intel Core i5-4690 3.5 GHz vagy hasonló
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy jobb 
DirectX verzió: 11
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat
Merevlemez: 60 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya v. alaplapi chipset


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás