muve.hu

F1 2014 (PC) DIGITÁLIS

F1 2014 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport, Szimulátor, Verseny

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Érezd az új turbófeltöltővel ellátott FORMULA ONE autók erejét az eddigi legintuitívabb FORMULA 1 videojátékban. Az F1 2014-ben megtalálod a 2014 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP NEVŰ VILÁGBAJNOKSÁG összes autóját, versenyzőjét, és pályáját, az új ausztriai és orosz versenypályákkal, a visszatérő, németországi Hockenheimring-gel, valamint a 2014-ben első ízben éjjel megrendezett 2014 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN NAGYDÍJJAL egyetemben. 
Az új vezető értékelési rendszer a játék nehézségét a te szintedre állítja be, míg a rövidíthető karrier beállítások, az finomított vezetési modell, és az új Nagyon Könnyű nehézségi szint a teljesen kezdők számára is elhozza a FORMULA ONE élményt. A tapasztalt játékosok a komolyabb szimuláció érdekében szabadon testreszabhatják a beállításokat, hogy megismerhessék a kihívásokat, amelyekkel a FORMULA ONE versenyzők szembesülnek. A kibővített Scenario mód, a kiterjedt online többjátékos lehetőségek, és az osztott képernyős versenylehetőség tovább fokozza az F1 2014 által nyújtott FORMULA ONE élményt a régi rajongók és a sorozattal csak most ismerkedők részére egyaránt.

ÚJ VERSENYPÁLYÁK – Versenyezz az új ausztriai Spielberg versenypályán, az oroszországi Szocsi Autodromon, valamint a visszatérő Hockenheimringen! Sőt, a 2014 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN NAGYDÍJON is rajthoz állhatsz, ami 2014-ben először éjszaka került megrendezésre.

AZ ÖSSZES KOCSI, AZ ÖSSZES SZTÁR –Az F1 2014-ben minden istálló, sofőr, és az autók drámai változása is hűen lemodellezésre került.

SZÉLESKÖRŰ TÖBBJÁTÉKOS LEHETŐSÉGEK – Mérkőzz meg a kétfős osztott képernyős módban, vagy az internetes versenyeken, amelyeken akár 16 játékos és 6 mesterséges intelligencia által vezérelt pilóta is a 22 autós rajtrácshoz állhat!

VEZETŐ ÉRTÉKELÉSI RENDSZER – A Young Driver Test-et a játékban a vezető értékelési rendszer váltja, amely a játék nehézségét egy egykörös versenyt követően a képességeidhez igazítja. 

RACENET – Kövesd nyomon statisztikáidat és részesülj új, rendszeres kihívásokban a RaceNet-tel, amely a Codemasters ingyenes, online közösségi központja. 

BEMUTATKOZIK AZ ERS – A tavalyi szezon KERS rendszerét leváltó ERS automatikusan még nagyobb teljesítményt ad a versenyzők kezébe – ezzel együtt pedig új előzési lehetőségeket nyit meg. Érezd, ahogy ez az extra erő megváltoztatja a versenyt!

KIBŐVÍTETT SZCENÁRIÓMÓD – Teljesítsd az izgalmas és valósághű versenyszituációkból álló Scenario módot, és gyűjtsd a legjobbaknak járó medálokat!

KIFINOMULT IRÁNYÍTÁS – A továbbfejlesztett játékfizika valamint a kifinomult gamepaden keresztüli irányítás együttesen még autentikusabb és hozzáférhetőbb vezetési élményt kínál a játékosoknak 

TURBÓFELTÖLTŐS FORMULA ONE – Tapasztald meg az új turbófeltöltők nyers erejét, amelyek az F1 2014 összes autójának irányítására kihatnak

KIBŐVÍTETT KARRIERMÓDOK – Játszd végig egy teljes FORMULA ONE szezont, vagy válassz a rövidebb, 7 versenyt és 12 verseny beállítást tartalmazó szezonok közül.© 2014 The Codemasters Software Company Limited ("Codemasters"). All rights reserved. "Codemasters”®, “Ego”® and the Codemasters logo are registered trade marks owned by Codemasters. “Codemasters Racing”™ and “RaceNet”™ are trade marks of Codemasters. An official product of the FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP.

The F1 FORMULA 1 logo, F1 logo, F1 FIA FORMULA 1 WORLD CHAMPIONSHIP logo, FORMULA 1, FORMULA ONE, F1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trade marks of Formula One Licensing BV, a Formula One group company. Licensed by Formula One World Championship Limited. All rights reserved.

All other copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are being used under license. Unauthorised use of this product is prohibited. Developed and published by Codemasters.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimális rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows Vista, Windows 7 vagy Windows 8
Processzor: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz vagy AMD Athlon X2 5400+
Videokártya: Nvidia GeForce 8600 vagy AMD HD 2600
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Merevlemez 10 GB szabad hely

Folyamatos internet kapcsolat.

Támogatott videokártyák: AMD Radeon HD 2600 vagy jobb, HD 3650 vagy jobb, HD 4550 vagy jobb, HD 5000 (sorozat) HD 6000 (sorozat), HD 7000 (sorozat), R7 (sorozat) és R9 (sorozat) ; Nvidia GeForce 8600 vagy jobb, 9500 vagy jobb, GTX 220 vagy jobb, GTX 400 (sorozat), GTX 500 (sorozat), GTX 600 (sorozat), GTX 700 (sorozat); Intel HD Graphics 3000 vagy jobb, AMD Fusion A8 vagy jobb.

 

Ajánlott rendszerkövetelmények:
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) vagy Windows 8 (64 bites)
Processzor: Intel Core i7 vagy AMD FX
Videokártya: AMD HD 6000 (sorozat) vagy Nvidia GeForce GTX 500 (sorozat) legalább 1 GB memóriával
Hangkártya: DirectX kompatibilis
Merevlemez 10 GB szabad hely
Folyamatos internet kapcsolat.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás