Moto Racer 4 (PC/MAC) DIGITÁLIS

Moto Racer 4 (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Sport, Mac játékok, Verseny

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Egy olyan világban, ahol a szabadstílus és a kockázatvállalás dominálnak, kell megtalálnod saját motorozási stílusodat a világ minden táján! 


Moto Racer 4 az a versenyjáték, amelyben aszfalton vagy terepen versenyezhetsz az egy- és többjátékos módokban (akát tízen is). 

Sajátítsd el a driftelést, az egykerekezést, a hajtűkanyarok bevételét és más technikákat, hogy helyet szerezz magadnak a dobogón! 

Szadb testre és fejleszd motorodat! Haladj előre a Moto Racer 4-ben, és merülj el a lenyűgöző környezetben. 
Az Egyesült Államoktól a Ázsia sivatagos útjaiig: a Moto Racer 4 veszélyes, lélegzetelállító pályákra visz - 100 mérföldes sebességgel. 

Az akadályok, az eltökélt ellenfelek, a forgalom, de még a rendőrség is azon lesz, hogy megállítson. Menj a terepre és fordítsd előnyödre az egyes pályák sajátosságait és találd meg a legjobb lerövidítéseket.

 

Jellemzők:

  • 1 JÁTÉK, 2 KATEGÓRIA: Aszfalt vagy terep
  • MÉG TÖBB KIHÍVÁS – A Progression módban a kihívások teljesítésével juthatsz előre a játékban és nyithatsz meg újabb és újabb tartalmakat!
  • LENYŰGÖZŐ ÉS VÁLTOZATOS HELYSZÍNEK – San Francisco öblétől Ázsia messzi sivatagos útjaiig tartó utazásod során a freestyle királyává válhatsz, aki a legvalószínűtlenebb terepeken fűzi össze hajmeresztő trükkjeit.
  • TESTRE SZABHATÓ MOTOROK – Alakítsd saját képedre a motorod, hogy hűen tükrözze a stílusod.
  • HÍVD KI A BARÁTAIDAT!– Mérkőzz meg barátaiddal osztott képernyőn, vagy online a többjátékos módban, ahol egyszerre akár tízen játszhattok!

 

 

 

©2016 Anuman Interactive SA. All rights reserved. Published by Anuman Interactive SA. Microïds is a trademark of Anuman Interactive SA. All rights reserved.

Unreal® is a trademark or registered trademark of Epic Games, Inc. in the United States of America and elsewhere.

Unreal® Engine, Copyright 1998 – 2016, Epic Games, Inc. All rights reserved. Developed by Artefacts Studio.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

Operációs rendszer: OS: Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10, Processzor: Intel Core 2 Duo CPU E6550 2.33GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: GeForce 8800 GTS 640 Mo, DirectX: verzió 11, Merevlemez: 12 GB szabad hely, Hangkártya: DirectX kompatibilis

 

MAC

Operációs rendszer: OS X 10.9.2, Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: OpenGL 4.1 kompatibilis, Merevlemez: 12 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás