muve.hu

Project Cars 2 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Project Cars 2 Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport, Szimulátor, Verseny

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Project Cars 2 to niesamowita przygoda w świecie motoryzacji. Produkcja zbiera w sobie legendarne auta i pozwala właśnie Tobie zasiąść za ich kierownicami! Wciel się w żądnego przygód kierowcę i ścigaj się po torach. Gra ma największą jak do tej pory bazę wirtualnych torów wyścigowych. Rzuć się w prawdziwą rywalizację i wygrywać wyścig za wyścigiem.

 

Dlaczego warto kupić w muve.pl:

 • natychmiastowa wysyłka
 • wyłącznie oryginalne kody
 • bezpieczne zakupy

Kapcsold a definitív Project CARS 2 élményt a legmagasabb fokozatba! Vásárold meg a Project CARS 2 Deluxe Edition kiadását, és szerezz hozzáférést a teljes játékhoz, a Season Pass-hoz, és az összes  új autókap, pályákat, eseményeket, és festéseket tartalmazó - bónusztartalomhoz.

 

 

JELLEMZŐK:

 • Több mint 180 licencelt kocsi a legikonikusabb márkáktól
 • Teljes VR headset és 12K támogatás
 • Profi autóversenyzők által tesztelve és hitelesítve
 • Teljesen új autótípusok és autósport osztályok (IndyCar, körversenyekrallycross, és sok más), plusz olyan régi kedvencek, mint például a GT3
 • LiveTrack 3.0: A dinamikus útfelület és az időjárási fizika hatással van a jármű teljesítményére és irányítására valós időben
 • Száguldj változatos, új terepeken (jégen, sáron, vagy poros utakon)
 • A teljes 24 órás ciklus élethűen, valós időben teremti újra az adott évszak jellemzőit és időjárási viszonyait
 • Elsőrendű fizikai modell
 • Átdolgozott kontroller támogatás
 • A műfaj legjobb Esport funckiói
 • Vadonatúj online bajnokságmód

 

Season Pass

Kapcsold a Project CARS 2 élményt a legmagasabb fokozatba a Project CARS 2 Season Pass-szal, és szerezd meg a további autókat, pályákat, eseményeket, és festéseket abban a pillanatban, hogy megjelennek.

A Project CARS 2 Season Pass készen áll, hogy a definitív vezetési élményt a következő színtre emelje. A Season Pass-szal 4 bőséges, letölthető tartalomcsomagot kapsz 3 áráért: új autók, pályák, karrier-események és festések várnak a játékban a csomagok megjelenésének a pillanatában.

 

Season Pass bónusz

A Project CARS 2 Season Pass tulajdonosai egy látványos bónuszcsomagot kapnak, amely az autós történelem 40 évének 4 lenyűgöző versenyautóját tartalmazza:

 • Az 1974-es E-Type V12, Group 44 - szépség és sebesség egy abszolút autóikonban. 
 • A Panoz Esperante GTR-1 - a 90-es évek rendíthetetlen GT gépe 
 • Az 1991-es Audi V8 DTM - a 460 lóerős, 9500-as fordulatszámú DTM legenda
 • A legújabb, 2016-os Opel Astra TCR, amely egy 300 lóerős Touring Car szörnyeteg.

 

 

 

 

© 2017 Slightly Mad Studios Limited. Published and distributed by the BANDAI NAMCO Entertainment Group. Slightly Mad Studios, Project CARS, the SMS logo, and the Project CARS logo are trademarks or registered trademarks of Slightly Mad Studios Limited in the United Kingdom and/or other countries. The names, designs, and logos of all products are the property of their respective owners and used with permission.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:Operációs rendszer: Windows 10 (+ a Windows 7 egyes változatai)Processzor: 3.5 GHz Intel Core i5 3450, 4.0 GHz AMD FX-8350Memória: 8 GB RAMVideokártya: GTX680 vagy hasonlóDirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 50 GB szabad helyHangkártya: DirectX kompatibilis 

AJÁNLOTT:Operációs rendszer: Windows 10Processzor: Intel i7 6700kMemória: 16 GB RAMVideokártya: NVidia GTX 1080 vagy AMD Radeon RX480DirectX verzió: 11Hálózat: Széles sávú internetkapcsolatMerevlemez: 50 GB szabad helyHangkártya: DirectX kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás