RIDE 3 (PC) DIGITÁLIS

RIDE 3 (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport, Verseny

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Az ide sorolt játékok tartalma valamennyi korosztály számára alkalmasnak tekinthető. Némi erőszak ábrázolása komikus kontextusban (pl. a Bugs Bunny vagy Tom & Jerry rajzfilmekre jellemző erőszak-ábrázolás) megengedett. Fontos, hogy a gyermek a képernyőn szereplő személyeket ne azonosíthassa valós életbeli személyekkel, a képernyőn szereplő figuráknak teljesen a fantázia világába kell tartozniuk. A játék nem tartalmazhat olyan hangokat vagy képeket, amelyek kisgyermekek megijesztésére vagy megrémítésére alkalmasak. Durva beszéd nem hangozhat el.

Leírás

Érezd az adrenalint, és a legteljesebb versenyélményt a RIDE 3-mal!

Merüljön el egy modern 3D környezetben, ahol együtt fogsz élni a motoroddal, műszakilag és megjelenésében is megváltoztatva azt, az új Livery szerkesztőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy szabad utat engedj álmaidnak. Azonban mielőtt elkezdenéd a játékot, ne felejtsd el testreszabni a felszerelésedet.

 

A MOTOROK

Több mint 230 motormodell már a megjelenés napjától elérhető, köztük több mint 70 új, korábban a RIDE játékokban soha nem látott modellel. 30 különböző - történelmi és kortárs - márka , amelyek közül 9 teljesen új. 7 különböző kategória, amely megfelel minden ízlésnek és motorozási stílusnak.

 

A PÁLYÁK

A RIDE 3 a 30 különböző - a nulláról megalkotott, és a fotogrammetriának, valamint a drón szkennelésnek köszönhetően hűen reprodukált - pálya egy igazi világ körüli utazásra hív. Száguldj le lélegzetelállító utakon, szerte a világon, beleértve a GP pályákat, a Road és a Supermoto pályákat, élvezd az utcai és vidéki pályák panorámáját, és versenyezz az utcai és gyorsulási versenyeken.

 

MATRICA SZERKESZTŐ

Válaszd ki a kedvenc motorodat, és tegye egyedivé, mint amilyen a stílusod is. Készítsd el a festésedet a semmiből, válassz egy háttérszínt és válogass a szinte végtelen mennyiségű 2D alakzat, terv, és vizuális hatás közül. Dolgozz különböző rétegeken, hogy a kompozíciók végtelen számát hozd létre, és találd meg a neked leginkább tetsző dizájnt. Motorozni nagyszerű dolog. A saját magad által alkotott motorkeréppáron pedig egyenesen fantasztikus! Ha pedig a világ minden tájáról érkező versenyzőket és játékosokat látod, amint a te dekorációidat használják - az a legjobb!

 

KARRIER

Az új karriermód olyan egyjátékos élményt nyújt, amilyet korábban még nem tapasztalhattál meg. Felejtsd el a régi unalmas, lineáris fejlődést: az új kötet-alapú rendszer lehetővé teszi számodra, hogy több mint 50 magazint gyűjts, olvass, valamint részt vegyél ezek versenyein. Ezek mindegyike egyedülálló játékélményt kínál, amely a versenyekből és a motorkerékpár-sport világának anekdotáiból áll össze, tovább gazdagítva a RIDE 3 tapasztalatot.

 

Mire vársz? Indulj egy igazi kalandra a RIDE 3-mal. 

 

RIDE 3 © 2018. Kiadta és fejlesztette a Milestone Srl. Minden jog fenntartva.

Az ebben a játékban szereplő gyártók, járművek, nevek, márkák és kapcsolódó képanyagok a megfelelő tulajdonosok védjegyei és / vagy szerzői jogi védelem alatt álló anyagai.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) vagy újabb

Processzor: Intel Core i5-2500, AMD FX-8100 vagy azzal egyenértékű

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1050 legalább 2 GB VRAM-mal / AMD Radeon HD 7950 legalább 2 GB VRAM-mal

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 23 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX kompatibilis

Egyéb megjegyzések: * A grafikus kártyák laptop verziói működhetnek, de hivatalosan nem támogatottak.

 

AJÁNLOTT:

A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites) vagy újabb

Processzor: Intel Core i7-2600, AMD FX-8350 vagy azzal egyenértékű

Memória: 16 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 legalább 3 GB VRAM-mal | AMD Radeon R9 380 legalább 4 GB VRAM-mal

DirectX verzió: 11

Merevlemez: 23 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX kompatibilis

Egyéb megjegyzések: * A grafikus kártyák laptop verziói működhetnek, de hivatalosan nem támogatottak.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás