V-rally 4 (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ

V-rally 4 (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ

Kategória:

Sport, Verseny

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Azok a videojátékok, amelyek a fantázia világába tartozó személyekre irányuló, kissé szemléletesebb jellegű erőszakot és/vagy ember-kinézetű vagy felismerhető állatokra irányuló nem szemléletes jellegű erőszakot ábrázolnak, valamint azok a videojátékok, amelyek kissé szemléletesebb jellegű meztelenséget ábrázolnak, ebbe a kategóriába sorolhatók. A durva beszédnek ebben a kategóriában mérsékeltnek kell lennie, és nem tartalmazhat szexuális töltelékszavakat.

Leírás

Rendeld elő a játékot 2018. október 2-ig, és szerezz exkluzív korai hozzáférést biztosítson a legendás Ford Shelby GT500-hoz!

 

A legendás off-road versenyjáték visszatért! Légy egy extrém élmény részese, miközben egy igényes szimuláció igazi szakértőjévé válsz. Fogadd el a rally, rallycross, drift, buggy és hillclimb versenyek kihívásait, és indulj egy látványos utazásra, amely minden kontinensre kiterjed.

Urald a veszélyes utakat, a zord körülményeket és környezetet, folyamatosan nagyobb és nagyobb sebességre törekedve, miközben a testedben szétáradó adrenalin, felgyorsítja reflexeidet. Száguljd a csodálatos helyszíneken futó legnehezebb útvonalakon a különböző kategóriák legendás off-road járműveit vezetve.

  • Rally: Urald a legnehezebb útvonalakat - Kenyától a Sequoia Parkig - gyakran a legszélsőségesebb körülmények között, a modern és történelmi járművek volánja mögött.
  • V-Rally Cross: intenzív 8-irányú versenyek terepen/aszfalton.
  • Extreme-Khana: driftelés, pontosság és sebesség, mindez csapdákkal teleszórt utakon, melyeken egyaránt próbára teheted vezetési és pozőr képességeidet is!
  • Buggy: válj a dombos terepen való vezetés szakértőjévé, sajátítsd el a különleges és önkéntelen vezetési reflexeket, és tanuld meg a kemény versenyek megnyeréséhez szükséges fizikai törvényeket.
  • Hillclimb: érj a csúcsra a hatalmas, nyugtalan szörnyetegeket vezetve.

 

Több mint 50 autómodell, köztük a rally és az extrém motorsportok leghíresebb járművei, amelyeket kipróbálhatsz, gyűjthetsz, fejleszthetsz, tesztre szabhatsz - és mindenekelőtt győzelemre vezethetsz!

A versenyautó-szimulátorokra specializálódott stúdió, a Kylotonn Racing Games által fejlesztett V-Rally 4 a KT játékmotor legújabb fizikai és grafikai fejlesztéseivel is rendelkezik.

Mivel az győzelem semmit sem ér, ha nem osztod meg, a V-Rally 4 egy Karrier módot, valamint egy innovatív online módot is kínál, hogy mások is tapasztalataid és fejlődésed részesei lehessenek.

 

© 2018 Kiadja a Bigben Interactive, fejlesztette a KT Racing. Az ebben a játékban szereplő gyártók, járművek, nevek, márkák és kapcsolódó képek a megfelelő tulajdonosok védjegyei és / vagy szerzői jogi védelem alatt álló anyagai. Minden jog fenntartva. Figyelem: Ez egy virtuális játék, nem pedig az igazi élet. Légy óvatos, és soha ne utánozd a játékban látható járműmozdulatokat, amikor a valóságban vezetsz autót. Ne feledd: vezess biztonságosan!

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows® 7 64 bites

Processzor: Intel Core i3-540 vagy AMD Phenom II X4 940

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: Nvidia GeForce GTX 560 vagy AMD Radeon HD 6870

DirectX verzió: 11

Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat

Merevlemez: 19 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

Egyéb megjegyzések: A játék kizárólag 64 bites operációs rendszereken futtatható

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows 10 (64 bites)

Processzor: Intel Core i7-3770 vagy AMD FX-8350

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: Az Nvidia GTX 780 vagy AMD R9 290

DirectX verzió: 11

Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat

Merevlemez: 19 GB szabad terület

Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

Egyéb megjegyzések: A játék kizárólag 64 bites operációs rendszereken futtatható


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás