Fallout 4 VR (PC) DIGITÁLIS

Fallout 4 VR (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG, Shooter / Lövöldözős, VR

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

FIGYELEM! A játék használatához HTC VIVE™ virtuálisvalóság-szemüveg szükséges.
 
 
A Fallout 4, a Bethesda Game Studios legendás posztapokaliptikus kalandja, amely több mint 200 ‘Best Of’ díj nyertese - közte a neves DICE és BAFTA Game of the Year díjaké - végre teljes pompájában eljön a VR-ra is. A Fallout 4 VR az alapjáték mellett teljesen új harc-, crafolás-, és építési rendszereket tartalmaz, amelyeket teljes egészükben újragondolásra kerültek a virtuális valósághoz. A pusztaság kötöttségek nélküli felfedezése soha nem látott módon kel életre. 

A 111. számú óvóhely egyetlen túlélőjeként kietlen világgal nézel szembe az atomháború után. Minden pillanatot a túlélésért való küzdelem határoz meg, és minden döntés a tiéd. Csak te vagy képes az újjáépítésre, és arra, hogy meghatározd a Pusztaság további sorsát. Üdv itthon!

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

FIGYELEM! A játék használatához HTC VIVE™ virtuálisvalóság-szemüveg szükséges.

Hamarosan...


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás