When Ski Lifts Go Wrong (PC) DIGITÁLIS

When Ski Lifts Go Wrong (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Sport, Szimulátor, Digitális

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Minden olyan játék, amely különben 3 besorolású lenne, de tartalmaz néhány ijesztő jelenetet vagy hangot, ebbe a kategóriába sorolható be.

Leírás

A When Ski Lifts Go Wrong játékban a hegyek lábánál indulsz és a csipkézett, csupasz hegyvonulatokra utazol. Gondold át alaposan, hogy mit teszel a gondosan megtervezett helyszíneken, hogy minden utas elérje az úticélját. 

A valósághű fizika egyet jelent a valósághű katasztrófákkal. 

Építs változatos létesítményeket, kezeld a drótkötél feszességét, és vezesd át deszkásaidat a veszedelmes terepeken - csak tőled függ, hogy találkoznak-e veszélyekkel, vagy sem.

 

TÖBB MINT 100, KIHÍVÁSOKBAN GAZDAG SZINT

Építs különböző létesítményeket és infrastruktúrát, mint például felvonókat, gondolákat, ugratókat, hidakat és rámpákat. A rendelkezésedre álló anyagok bölcs használatával egyre erőteljesebb szerkezeteket építhetsz, ahogy egyre előrébb haladsz a változatos kampányban. A spórolással pénzt takarítasz meg, de ezzel veszélyezteted az utasok biztonságát, ami vicces következményekkel járhat! 

 

EREDETI FIZIKAI FEJTÖRŐK

Öltsd magadra egy hegyi üdülőhely mérnökének mesés szerepét, és tanuld meg a kötelek fizikáját; ismerd meg a behatásokat és igénybevételeket, amelyek hatással lesznek az általad épített szerkezetekre. Válts szabadon a Build Mode (Építő mód) és a Simulation Mode (Szimulációs mód) között, amikor csak akarod.

 

EXTRÉMSPORTOK

Az építkezés után végre élvezd a sportot is! Válassz téli és nyári tevékenységek közül: próbáld ki a snowboardot, a síelést, a motorozást, a kerékpározást és további sportokat… Vedd át az irányítást ridereid felett, és élvezd a friss hegyi levegőt, hogy még rendeltetési helyükre juttasd őket, és megszerezd a hőn áhított első helyet a ranglistán. 


A KÖTÉL VÉGÉN

Tartsd szem előtt a költségeket, és pipáld ki az összes bónusz célt, hogy az online ranglisták élén végezz. Szerezd meg az összes trófeát, élvezd a rejtvényeket az egyszerű zöldektől az extrém nehézségű feketékig.

 

SANDBOX ÉPÍTŐMÓD

Miután alaposan megismerted a When Ski Lifts Go Wrong, lejtőit, hozza létre a sajátjaidat a könnyen kezelhető pályaszerkesztőben, ahol az egyetlen korlátod a képzeleted. jelenti.

 

STEAM MŰHELY

Teszteld mérnöki képességeidet a közösség többi tagja által létrehozott alkotásokon.

 

KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS

Ugorj fejest a kalandba, és oszd meg a közösséggel a legbüszkébb vagy legkatasztrofálisabb visszajátszásaidat a beépített gif és mp4 exportáló eszközzel, ami megkönnyíti a visszajátszások és alkotások online megosztását. 

 

When Ski Lifts Go Wrong™ & © Hugecalf Studios. A Curve Digital Publishing Limited licence alapján.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM: 

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges 
  • Operációs rendszer: 64 bites Windows 7 
  • Processzor: 2 GHz 
  • Memória: 2 GB RAM 
  • Videokártya: 1GB 
  • Merevlemez: 500 MB szabad terület 
  • Egyéb megjegyzések: A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges 

AJÁNLOTT: 

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás