Steel Rats (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Steel Rats (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Kategória:

Verseny, Platform, Akció

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

Leírás

Légy az Acélpatkányok tagja, egy motoros bandáé, amely megesküdött, hogy megvédi a várost az idegen robotok - a Junkbotok - támadó hadseregével szemben. Törj, zúzz és gázolj át az ellenséges hordákon, négy egyedi karakter között váltogatva, miközben felfordulást okozol legpusztítóbb gépeddel, a lángot köpő, fűrészlap kerekű motorkerékpároddal.


Motorozz stílusosan a  Steel Rats™ retro futurisztikus világában. Az 1940-es évek Amerikájának alternatív változatában játszódó címben rajtad a sor, hogy krómparipád nyergébe pattanj, és megments Coastal City-t a Junkbotok támadó hordájától. A motorkerékpárod a fegyvered, amellyel félelmetes és stílusos módokon zúzhatod össze ellenfeleidet, miközben felfelé, lefelé, balra és jobbra haladsz a háztetőkön és az ellenségek által elözönlött alagutakon.

 

Főbb jellemzők:

Versenyezz, lőjj, mutass be trükköket - mindezt egy játékon belül!


És most következzen valami - kicsit - más. A Steel Rats™ úgy ötvözi a műfajokat, ahogy korábban még soha nem láttad - a 2,5D-s motoros kaszkadőrelemeket precíz platformos versenyzéssel és intenzív gépjármű-harccal keverve.

Hajts és pusztíts!


A motorkerékpárod a fegyvered az idegen Junkbotok támadó hordája elleni harcban. Kombináld a közelharc pontosságát a távolsági lövések halálosságával egy olyan vicces járműarzenálban, amelyben - sok más mellett - kerékre szerelt fűrészlapok, szigonypuskák, és lángszóró kipufogók is megtalálhatóak. Biztosak vagyunk benne, hogy érdekes módszereket találsz majd arra, hogy ezen eszközök bevetésével elpusztítsd ellenségeidet.

 

Motorozz stílusosan


Indítsd be a motort, és válj a valósághű, fizikai alapú irányítás mesterévé, hogy motoroddal lélegzetelállító mutatványokat vigyél véghez, speciális képességeiddel és fegyvereiddel pedig ügyesen pusztítsd el a Junkbotokat. Minél kreatívabbak a pusztítások, annál jobb - motorozz fel falakon, ugorj hátraszaltókat épületek oldaláról, és pusztíts a levegőből, miközben fejjel lefelé száguldasz.

 

Zúzz és fedezz fel!


Fedezd fel Coastal City titkait és deríts fényt a Junkbot invázió rejtélyére. Járd be az egyes pályákat, keresd meg mindegyik összegyűjthető tárgyat, nyiss meg új területeket és urald a ranglistát.

 

Ismerd meg a bandát

 

Válaszd ki, hogy az Acélpatkányok négy tagja közül melyikkel kívánsz játszani, és válts közöttük bármikor szabadon. Minden karakternek különleges képessége és - egyedi építésű motorjához illeszkedő - fegyvere van, amellyel komoly károkat okozhatsz a Junkbot hordának.


Egy kőkemény motoros Bostonból. Az Acélpatkányok büszke vezetője, aki páncélozott motorkerékpárján veti magát a csata sűrűjébe. 


Brazíliában született, Coastal City utcáin nőtt fel. Egy merész versenyző, aki fel tudja gyújtani ellenségeit. 


Egy tinédzser korú, japán-amerikai okostojás. Ragyogó szerelő és bámulatos mérnök.


Egy német kaszkadőr-utazócirkusz veterán előadója. Egy őrült, aki szeret pengeélen élni (és motorozni).

 

© 2018 Tate Multimedia SA Minden jog fenntartva. Az Steel Rats logó a Tate Multimedia SA bejegyzett védjegye.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
  • Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 / AMD Phenom II X4 940
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: GeForce GT 630 / Radeon HD 7570
  • DirectX verzió: 11
  • Merevlemez: 6 GB szabad terület
  • Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:

  • A játék futtatásához 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás