Worms Pinball (PC) DIGITÁLIS

Worms Pinball (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Arcade / Ügyességi

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A Worms™ csapat visszatér, és ezúttal tényleg begolyóztak! A klasszikus Worms™ Pinball bezavarja az aranyos kis rózsaszín fickókat a valaha megalkotott egyik legvalósághűbb flippergépbe. Harcolj becsülettel a Worms™ Kung-Fu misztikus tudását használva, vagy nézz szembe déli tizenkettőkor a legrettentőbb és legrózsaszínűbb cowboyokkal Texas innenső oldalán. Csak a Worms™ Pinball kínál ilyen kukacos és akciódús flipper-szimulációt! A Worms™ Pinball semmit nem bíz a képzeletre. Az asztalon 3D-s LED-ekkel megjelenített mellékjátékok, párhuzamos feladatok, átlátszó rámpák, felhasználó vezérelte mozgó szerkentyűk, mozgó mechanikus részek, vad hangeffektek és zene található. Az asztal több mint 150 animált résszel rendelkezik, a LED kijelzőhöz pedig több ezer képkockányi FMV animáció tartozik. Van döntés, találat-kombinációk, valamint lecsorgás és halálcsapdák, lepattanó és átbillenő átadások, visszalökések, halál-mentések, mágneses mezők, és számtalan egyéb izgalmas elem. A játékmenet mélysége, az akció változatossága és a kifinomult szabályok gondoskodnak róla, hogy a Worms Pinball-ra ne csak a megszállottak, de minden játékos rákattanjon.

 

Fő jellemzők:

  • Valósághű és dinamikus fizikaszimuláció. A vektoralapú golyó pontosan visszatükrözi a környezetét, erősítve a valószerű környezetben való játék érzését. Lendület, tehetetlenség, gyorsulás, forgatónyomaték; e valóságos fizikai jellemzők mindegyike szimulálva van az egyedülálló valószerűség érdekében.
  • Hangulatos megvilágítási-, tükröződési- és árnyék-effektek.
  • Több teljes képernyős nézet és döntési lehetőség a még jobb játékért.
  • Egy időben legfeljebb hat golyós többgolyós mód.
  • Pontos és rugalmas vektoros golyó- és flipper-szimuláció.
  • Kifinomult adattömörítési technikák, melyek több ezer képkockányi FMV animációt tesznek lehetővé a pontkijelzőn és az asztalon.
  • Fantasztikus rejtett minijátékok.

 

 

Worms™ Pinball. Copyright 1998-2011. Team17 Software Ltd. Original Concept Andy Davidson. Worms™, Worms™ Pinball, Addiction Pinball and Team17 are copyrights of Team17 Software Ltd. All Rights Reserved.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

100% Windows XP / Vista / 7 kompatibilis számítógép.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás