Marvel's Midnight Suns Standard Edition Steam

Marvel's Midnight Suns Standard Edition  Steam promóció

Kategória:

Stratégia

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

HARCOLJ ÉS TAKTIKÁZZ ÚGY A MARVEL-UNIVERZUM LEGSÖTÉTEBB BUGYRAIBAN, AKÁR EGY SZUPERHŐS.

A legendás démonölő, a Vadász szerepében az a küldetésed, hogy győzelemre vezesd a szuperhősökből és természetfeletti erővel rendelkező harcosokból álló csapatod az apokaliptikus fenyegetéssel szembeni harcban.

 

A Marvel’s Midnight Suns tökéletes módon egyesíti a szerepjátékokra jellemző gazdag történetet, a karakterek közötti kapcsolatokat, valamint a testreszabási és előrehaladási lehetőségeket egy forradalmian új, kártyaalapú taktikai játék harcászati stratégiájával és mechanikájával. A Marvel-univerzum sötétebb bugyraiban játszódó események során minden eddiginél erősebb köteléket alakíthatsz ki a legendás Marvel-szuperhősökkel és a veszélyes, természetfeletti erőkkel rendelkező harcosokkal, miközben a világ eddigi legnagyobb fenyegetése ellen küzdötök... Lilith és az idősebb isten, Chthon démoni erői ellen.

A személyre szabott Marvel-kalandod

A Vadász szerepében te vagy a Marvel-univerzum első teljesen testre szabható, eredeti hőse. Kedved szerint alakíthatod a megjelenésed, te választhatod ki a különböző helyzetekre adott reakcióidat, valamint összebarátkozhatsz a Marvel legendáival, a Bosszúállókkal, az X-Menekkel, a Runaway hőseivel és másokkal. Amellett, hogy te döntheted el, kit viszel magaddal a küldetésekre és milyen küldetésekre indulsz, még számos más választási lehetőség biztosítja, hogy a játék egy igazán egyedülálló élmény legyen számodra.

Küzdj és gondolkodj úgy, mint egy szuperhős

A kritikusok által is elismert taktikai XCOM sorozat alkotói egy lenyűgöző és a legapróbb részletekig testre szabható kártyaalapú harcrendszerrel készülnek a rajongóknak, amelyben a ravaszságért szuperhős-képességek járnak. Küldd csatába a szuperhősökből álló csapatodat taktikai, fordulóalapú küldetéseken, és akadályozzátok meg együtt a gonosz erők törekvéseit. Használd ki a környezeted adottságait, mozogj magabiztosan a csatatéren a tökéletes lövés vagy kombó segítségével, majd engedd szabadjára pusztító képességeidet, hogy te kerülhess ki győztesen minden kemény összecsapásból. A történet a taktikai játékok és a kártyaalapú ütközetek legjobb elemeit ötvözi egy igazán egyedi és izgalmas élményben.

Élj a Legendák között

Gondolkoztál már azon, vajon mit csinálnak a szuperhősök szabadidejükben? Fedezd fel az Apátságot, a saját misztikus titkos bázisodat, ahol olyan titkos kincsek várnak, amelyek segítenek a Lilith és csatlósai elleni harcban. Összebarátkozhatsz kedvenc Marvel-hőseiddel, és még közelebb kerülhetsz hozzájuk, mint az a képregények és a filmek segítségével valaha lehetséges volt.

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum:

  • Requires: 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows 10 (64-bit OS required)
  • Processor: Intel Core i5-4430 / AMD Ryzen 3 2200G
  • Graphics: NVIDIA GTX 960 (4GB VRAM Min) / AMD Radeon RX 470 (4GB VRAM Min)
  • Memory: 8 GB RAM
  • Storage: 60 GB HDD

Recommended:

  • Requires: 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows 10 (64-bit OS required)
  • Processor: Intel Core i7-6700 / AMD Ryzen 5 2600X
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 5700
  • Memory: 16 GB RAM
  • Storage: 60 GB SSD

Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás