Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition

Kategória:

Shooter / Lövöldözős, Multiplayer, Sandbox, Akció

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Rockstar Launcher

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

 

Ez a játék 2024. január 30-tól nem támogatja a Windows 7 vagy 8 operációs rendszereket.

 

A Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition magában foglalja a Special Edition történetmódban felhasználható extráit, és további online bónuszokat kínál, egyebek közt öltözékeket online karakterednek, szintbónuszokat, egy sötétbarna telivért és ingyenes hozzáférést a túlélőtábor témához.

Plusz ingyenes hozzáférést kapsz további fegyverekhez online módban.

A Red Dead Redemption 2, a Rockstar Games nagy sikerű nyílt világú eposza és a jelenlegi konzolgeneráció legjobb pontszámát elérő játéka új történetmód-tartalommal, vizuális fejlesztésekkel és egyebekkel érkezik PC-re.

Amerika, 1899. Beköszöntött a Vadnyugat alkonya. Arthur Morgan és a Van der Linde banda egy félresikerült rablási kísérlet miatt menekülni kényszerül Blackwater városából. Miközben szövetségi ügynökök és az ország legjobb fejvadászai lihegnek a nyomukban, a bandának nincs más választása, mint hogy a túlélés érdekében rabolva és fosztogatva átverekedjék magukat Amerika könyörtelen pusztaságain. Amikor az egyre élesedő belső ellentétek a banda szétszakításával fenyegetnek, Arthur kénytelen eldönteni, hogy saját elveihez marad hű, vagy a bandához, amely felnevelte.

 

  • A vadonatúj grafikai és technikai fejlesztésekkel, amelyek még jobban bevonzanak a játékba, a Red Dead Redemption 2 PC változata teljes mértékben kihasználja a PC képességeit, hogy életre keltse ennek a hatalmas, gazdag és részletes világnak minden zugát, a nagyobb látótávolságtól kezdve a jobb globális megvilágításon és fényviszonyokon át a fejlesztett nappali és éjszakai világításig; a szebb tükröződésektől és a mélyebb, nagyobb felbontású árnyékoktól a javított fű és prémtextúrákig, hogy minden növény és állat élethűbbnek hasson.
  • A Red Dead Redemption 2 PC változata ezen kívül HDR támogatást, 4K vagy jobb kijelzőkön való futást, többmonitoros konfigurációt, gyorsabb képsebességet és egyebeket kínál.
  • A Red Dead Redemption 2 PC változata továbbá extra történetmód-tartalmat is magában foglal, mint pl. fejvadászküldetéseket, bandarejtekhelyeket, fegyvereket és egyebeket is; valamint ingyenes hozzáférést a Red Dead Online közös, élő világához, benne minden korábban megjelent fejlesztéssel és a legújabb tartalmakkal a legteljesebb online játékélmény érdekében, amilyen a Frontier Pursuits tartalmak és a specialista szerepkörök, a fejvadász, a kereskedő és a gyűjtő: és ez még nem minden.
  • A Red Dead Redemption 2 PC-változata minden idők egyik legjobb fogadtatású játékának legteljesebb játékélményét kínálja, amely több mint 175 Év Játéka-díjat, és több mint 250 tökéletes pontszámot kapott.

 

Telepítéshez, aktiváláshoz és online játékhoz szükség van a Rockstar Game Launcher indítóprogramra és be kell lépni a Rockstar Games Social Club (16 éves kortól) hálózatába; az aktiváláshoz, online játékhoz és az időszakos jogosultság-ellenőrzéshez internetkapcsolat szükséges; a szoftverek telepítése igényli a Rockstar Games Launcher platformot, a DirectX-et, a Chromium Embedded Frameworköt, valamint a Microsoft Visual C++ 2015-2019 x64 terjeszthető csomagot, illetve a Rockstar Games Social Club Frameworköt és a hitelesítő szoftvert, amely felismer bizonyos hardverjellemzőket a jogosultság ellenőrzése, a digitális jogok kezelése, licencbetartásra, támogatásra, a rendszer felügyelete és más támogatási eszközök biztosítása céljából.

Internet és a Rockstar Games Launcher szükséges; szériakódonként csak egy Rockstar Games Social Club-fiók regisztrálható (16+); Rockstar Games Social Club-fiókonként egyszerre csak egy PC-s bejelentkezés engedélyezett; a szériakódok felhasználás után nem ruházhatók át; a Rockstar Games Social Club-fiókok nem ruházhatók át.

Idővel a letölthető tartalmak és programozási módosítások megváltoztathatják a játék rendszerkövetelményeit. Lépj kapcsolatba a hardver gyártójával, és látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt a legfrissebb kompatibilitási információkért. Előfordulhat, hogy egyes rendszerkomponensek, például a mobil lapkakészletek vagy az integrált és AGP grafikus kártyák nem lesznek kompatibilisek. A fel nem tüntetett specifikációkat a kiadó nem mindig támogatja.

A szoftverlicenc-feltételek a játékban és a www.rockstargames.com/eula címen, a fiók felhasználási feltételei a www.rockstargames.com/socialclub webhelyen találhatók. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető, többszemélyes vagy online tartalomhoz, összetevőkhöz, illetve funkciókhoz és a bónusztartalomhoz és szolgáltatásokhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt (16+) igényelhet. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára vagy nem folyamatosan érhető el, továbbá figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával, illetve felfüggesztésével járhat. Ügyfélszolgálat és technikai támogatás: www.rockstargames.com/support. Ez a videojáték a képzelet műve. Előfordulhat, hogy valós személyeken, helyszíneken, cégeken, eseményeken, épületeken és egyebeken alapuló tartalommal találkozol, ám ezek nem állnak kapcsolatban a játékkal, és az ábrázolásuk nem tényszerű. E videojáték alkotói, kiadói és licencpartnerei nem támogatnak és bátorítanak semmiféle tartalmat. Az engedély nélküli sokszorosítás, megváltoztatás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos és a VLSZ-be ütközik. A vásárlásra, használatra és beváltásra korlátozások vonatkoznak. Részletek a végfelhasználói licencszerződésben (www.rockstargames.com/eula) és a szolgáltatási feltételekben (www.rockstargames.com/legal).

Rockstar Games, Inc. ©2005–19. A Rockstar Games, a Red Dead Redemption, az R*, a Redemption, a Red Dead és a Dead Eye a Take-Two Interactive jegyei, emblémái és védjegyei. A Dolby és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimális követelmények:

  • Operációs rendszer: Windows 10 - 2018. áprilisi frissítés (v1803)
  • Processzor: Intel® Core™ i5-2500K / AMD FX-6300
  • Memória: 8 GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 770 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
  • HDD-helyigény: 150 GB
  • Hangkártya: DirectX-kompatibilis

 

Ajánlott konfiguráció:

  • Operációs rendszer: Windows 10 - 2018. áprilisi frissítés (v1803)
  • Processzor: Intel® Core™ i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
  • Memória: 12GB
  • Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 4GB
  • HDD-helyigény: 150GB
  • Hangkártya: DirectX-kompatibilis

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás