Alien Breed: Impact (PC) DIGITÁLIS

Alien Breed: Impact (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Shooter / Lövöldözős

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

Az Alien Breed™ Impact egy robbanékony, sci-fi arcade-shooter amely a híres sorozatot epikus történettel, intelligens ellenségek rajaival, pusztító fegyverekkel, és részletgazdag helyszínekkel támasztja fel - mindezt pedig a legfejlettebb technológiákkal és a kornak megfelelő játékélménnyel. Az izgalmas egyjátékos kampánymód mellett a játék könyörtelen, akciódús, online kétfős kooperatív harcimódot is kínál.

 

Főbb jellemzők:

  • Az Alien Breed visszatért! - Az arcade-shooter, a túlélőhorror, és a taktikus fegyverfejlesztés és testreszabás akciódús keveréke.
  • Epikus single-player történetmód - Az egyjátékos kampánymód követi a játék történetmesélését öt hatalmas, és kihívásokban gazdag helyszínen.
  • Egyjátékos free-play mód - Az egyjátékos kihívásmód, amelyben meg kell döntened a saját pontszámodat a kampány egy korábban már teljesített küldetésében.
  • Kétfős kooperatív játékmód - Dolgozzatok össze, hogy legyőzzétek az idegenek hordáját a három egyedileg kialakított térképen.
  • További Steam online funkciók - Quick Match, játék létrehozása, barátlisták, hangalapú csevegés, ranglisták, és kooperatív teljesítmények.
  • ÚJ – Fejlesztés-shop - Kutasd át az elesett bajtársakat és a szekrényeket, hogy pénzt gyűjts, amelyet a boltban aztán taktikusan fegyver- és felszerelés-fejlesztésekre költhetsz.
  • ÚJ – Ellenségek - Újraértelmezett és továbbfejlesztett Alien Breed ellenségek.

 

 

 

 

Alien Breed™: Impact Developed and Published by Team17 Software © 2010 Team17 Software and Alien Breed: Impact are Trademarks or Registered trademarks of Team17 Software limited. All rights reserved. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

Unreal® Engine, Copyright 1998 - 2010, Epic Games, Inc. All rights reserved. Unreal® is a registered trademark of Epic Games, Inc. All other trademarks are property of their respective owners

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP SP2 vagy újabb, Processzor: 2.0+ GHZ Single Core, Memória: 1GB RAM, Merevlemez: 1.5 GB, Videokártya: NVIDIA 6800+ vagy ATI Radeon X700+, Hangkártya: Windows támogatott hangkártya, DirectX: 9.0c, Internet: szélessávú internetkapcsolat


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás