Project Temporality (PC) DIGITÁLIS

Project Temporality (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Logikai

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Tapasztald meg az egyjátékos kooperáció észbontó erejét.

A Project Temporality egy harmadik személyű akció-rejtvény, amelynek kulcselem az idő manipulálása. A saját fejlesztésű Sparta 3D motorunknak köszönhetően a - többi háromhoz hasonlóan - a negyedik dimenziót is elérhetővé tettük. Egy videomagnó filmjéhez hasonlatosan bármikor előre- vagy visszatekerheted az időt.

Kombináld e képességet a különleges idővonal koncepciónkkal a fejtörők megoldásához, amelyekben ráadásul saját magadnak fogsz segíteni. Ha bármikor egy barátra van szükséged, te magad lehetsz az a barát! Hozz létre új idővonalat bárhol és bármikor, korlátozások nélkül. Ez a játék a négy dimenzió nyújtotta teljes szabadságról szól.

Oldj meg egyebek mellett lézereket, tükröket, erőtereket, csapóajtókat, platformokat, és kulcsokat felvonultató rejtvényeket. Használd az időt, hogy véghezvidd a lehetetlent. Fedezd fel a világot, és láss lakóinak a fejébe. Reméljük, hogy élvezni fogod a több év során - esténként és hétvégenként - befektetett munkánk gyümölcsét.

6-14 órányi játékidő.

 

Főbb jellemzők:

 

  • 4D játékmenet
    A negyedik dimenzió - az Idő - ugyanolyan szabadon elérhető számodra, mint a többi 3, mivel bármikor visszatekerhetsz a játék egy korábbi időpontjáig, hogy megtaláld számodra a tökéletes pillanatot. Nincs több frusztráló újrapróbálkozás, ahol ugyanazt csinálod újra és újra. Csak tekerj vissza, és javítsd ki a hibát.
  • Egyjátékos együttműködés 
    Ez a játék kulcseleme. Klónok segítségével számos párhuzamos idősíkon létezhetsz. Ez pedig azt jelenti, hogy akárhányszor csak szükséged van egy barát segítségére a játékban, akkor te magad lehetsz az a barát! A játék bármely pontján létrehozhatsz egy időklónt, amely a létrehozást követően örökre ott lesz. 
  • Számos valós idővonal
    Az időklónok továbbra is végrehajtják az általad rögzített tevékenységeket. Azonban ettől függetlenül ugyanúgy a játékvilág részét képezik, így ha változtatsz a világon, a végeredmény is megváltozik. 
  • Időbelileg beágyazott tárgyak 
    Az időbelileg beágyazott tárgyak olyan tárgyak, amelyekre az időt érintő manipulációid nincsenek hatással, mivel ezek egy olyan mezőben helyezkednek el, amely az eredeti kivételével az összes idővonalat törli. 
  • A paradox-hatás 
    A valós idővonalak és az időbeli mezõk kombinálásával paradoxon alapú rejtvényeket lehet létrehozni, ahol az egyes idõvonalak többféle mûveletet hajtanak végre, attól függõen, hogy az idõ mely pillanatából nézzük. Matematikailag minden időbeliségű objektum eggyel növeli a dimenziók számát, így lehetővé teszi a paradox-hatást.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: XP
Processzor: Intel Pentium Dual-Core E2180@2.0 GHz vagy AMD Athlon64 X2 3800 + @ 2.0 GHz
Memória: 2048 MB RAM
Videokártya: Intel HD3000
DirectX verzió: 9.0c
Merevlemez: 600 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Windows media player szükséges a játék zenéjéhez. A videokártya DX10 kompatibilis kell, hogy legyen, amely képes a DX9 használatára is.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás