Pillars of Eternity II: Deadfire - Explorers Pack (PC) DIGITÁLIS

Pillars of Eternity II: Deadfire - Explorers Pack (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Szerepjáték / RPG, DLC

Nyelvi verzió:

PL/ANG (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A tartalom használatához szükséges a Pillars of Eternity II: Deadfire alapjáték Steam változatának megléte.



Az Explorers Pack tartalmai:

  • Eredeti filmzene: A Pillars of Eternity II: Deadfire zenéje, amelyet Justin Bell komponált, és amelyet a Deadfire-szigetcsoport népei és frakciói ihlettek.
  • Defiant Ruházat: Ez a stílusos háromszögletű kalaphoz egy beépített szemkötő is tartozik, amely megvédi a viselőjét a különböző szemészeti sérüléstől, valamint kifejezetten kalózos megjelenést kölcsönöz.
  • Cosmo, az űrsertés: Hiszen mi lenne a Pillars of Eternity Cosmo nélkül! Cosmo egy türkiz gázfelhőn lebegve kíséri és csapatodat, a rendíthetetlen bátorság és a hihetetlen cukiság kombinációjával inspirálva azt.
  • Digitális P & P útmutató: A Pillars of Eternity sorozatban nagy hagyománya van a pen-and-paper technikák játékrendszerekben és kalandtervekben történő adaptálásának és használatának. Tervezőink ezért úgy döntöttek, hogy összegyűjtik ezt a tudást, hogy valamit ők is visszaadhassanak a tabletop közösségnek! Ezt pen-and-paper kalandrendszert az alapjaitól építette fel a Pillars of Eternity II: Deadfire vezető tervezője, Josh Sawyer és a Deadfire tervezőcsapat több tagja. Csatlakozz más Deadfire rajongókhoz és hozd létre saját kalandjaidat!
  • Nagyfelbontású digitális térkép: Ez a szép tengeri térkép alkalmas az asztali háttérképként való használatra, de ki is nyomtathatod, hogy segítséget nyújtson, miközben a Deadfire-szigetcsoport a halálos vizein hajózol.
  • Digitális útmutató, II. kötet: A Dark Horse Comics-os barátaink által megalkotott, a Pillars of Eternity világát bemutató részletes útmutató következő kötete, melyet a Deadfire-szigetcsoport legendái, lore-ja, és elveszett helyszínei töltenek meg. Használd mint egy társat kalandjaid során, vagy arra, hogy Eora ezen összetett és titokzatos sarkáról olvasgass. A digitális útmutatóban csodálatos illusztrációkat és sok lenyűgöző háttérinformációt találsz.

 

© 2018 Obsidian Entertainment, Inc. Minden jog fenntartva. Az Obsidian, az Obsidian Entertainment logó, a Pillars of Eternity és a Pillars of Eternity logó az Obsidian Entertainment, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva.

Copyright © 2018 Versus Evil LLC. Minden jog fenntartva. A Versus Evil® a Versus Evil LLC bejegyzett védjegye.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalom használatához szükséges a Pillars of Eternity II: Deadfire alapjáték Steam változatának megléte.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás