The Escapists - Fhurst Peak Correctional Facility (PC) DIGITÁLIS

The Escapists - Fhurst Peak Correctional Facility (PC) DIGITÁLIS DLC

Kategória:

Stratégia, Akció, Logikai, Szimulátor, DLC

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Itt a lehetőséged, hogy megszerezd a The Escapists első pályáját, amely a Fhurst Peak Correctional Facility falai közé kalauzol. Ez az intézmény, amely eredetileg az Early Access tagok által elérhető bónusz-börtön volt, közkívánatra most már mindenki számára nyitva áll.

 

A Fhurst Peak Büntetés-végrehajtási Intézet egy közepes biztonsági besorolású intézmény, amely átlagos nehézségű kihívást jelent a játékosok számára. A foglyok - miközben szökési mesterterveiken dolgoznak - élvezhetik a hatalmas, nyitott tereket, kimozoghatják magukat a házon belül található, rendkívül jól felszerelt edzőteremben, a napot pedig a nagyvonalú menzán, kulináris élvezeteket habzsolva zárhatják. Mint mindig, most is kellemes tartózkodást kívánunk itt Fhurst Peak-ben, és finoman figyelmeztetnénk: ne felejtsen el megszökni!

 

 

 

The Escapists. Developed by Mouldy Toof Studios. © 2014. The Escapists and Mouldy Toof Studios are trademarks or registered trademarks of Mouldy Toof Studios. The Escapists published by Team17. © 2014. Team17 is a registered trademark of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

A tartalomhoz szükség van a The Escapists alapjáték Steames változatára.

 

Operációs rendszer: Windows XP, Processzor: Dual Core CPU 2,4 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel HD Graphics 4000, Nvidia GeForce 8000, ATI Radeon HD 4800 Series, Hálózat: Szélessávú internet-kapcsolat, Hangkártya: Windows kompatibilis hangkártya

Egyéb megjegyzések: Javasoljuk, hogy a játék futtatása előtt frissítsd a PC-d hardverkomponenseinek illesztőprogramjait. Amennyiben PC-det, vagy annak komponenseit már nem támogatja a gyártó és a meghajtóprogramok nagyon régiek, nehézségekbe ütközhetsz a játék futtatása során. Ilyen esetekben lépj kapcsolatba a PC-d gyártójával.


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás