PLAY WITH ME (PC) DIGITÁLIS

PLAY WITH ME (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Kaland, Indie (Független), Horror

Nyelvi verzió:

Pełna polska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

A felnőttekre részére történő besorolást kell alkalmazni durva erőszak ábrázolása esetén és/vagy akkor, ha konkrét erőszaktípusok elemei kerülnek ábrázolásra. A durva erőszakot a legnehezebb meghatározni, mivel sok esetben nagyon szubjektíven értelmezhető, de általánosságban olyan erőszakként jellemezhető, amelynek az ábrázolása a nézőben visszatetszést vált ki.

Leírás

Nézd meg, hogy milyen lenne egy játék, amelyet maga Jigsaw, a "Kirakós Gyilkos" alkotott! Használd a rendelkezésedre álló tárgyakat, ne hagyd, hogy becsapjanak a trükkös illúziók és optikai rejtvények, és legfőképpen válaszolj a kérdésre - elég bátor vagy ahhoz, hogy játssz velem? Lépj be a Fűrész film által ihletett világba.

Robert Hawk, az oknyomozó újságíró, és felesége - Sara - titokzatos körülmények között eltűnik. A rendőrség csak autójuk roncsát találja meg a baleset helyszínén. A nyomozók gyanúja szerint az "Illúzió" nevű sorozatgyilkosnak, akiről Hawk már régóta tényfeltáró cikkeket írt, köze lehet az eltűnésükhöz. Úgy tűnik, Hawk nagyon közelt került ahhoz, hogy barátja, Patrick Clark nyomozó segítségével felfedje a gyilkos személyazonosságát. Most, a baleset következtében Hawk az "Illúzióban" találja magát, ahol a túlélésért a rejtvények labiritnusán kell átvágnia magát.

Ismerd meg a beteg elme által termtett sötét világot, és derítsd ki, hogy ki áll mögötte. Azonban nem leszel egyedül: szerezd meg a fogvatartottak háláját, és akár segítségét is - némi manipulációval, és szívességekkel. Hogyan fogod őket felhasználni? Készen állsz arra, hogy feláldozd barátodat, hogy kijuss a csapdából? Tedd próbára emberi természetedet a számos erkölcsi döntés és másodlagos küldetés során, amelyek rengeteg eltérő befejezéshez vezetnek! Lépj a beleélés magasabb szintjére, és használj valós tárgyakat ahhoz, hogy túljárj a zaklatód eszén. Fújj a mikrofonba, hogy elfújd a gyertyákat, hajts végre egy gesztust a kezeddel, hogy meggyújts egy gyufát, rázd meg a dobozt (mi lehet benne?), nyisd ki a befőttes üveget (vigyázz, mert a szemgolyók kieshetnek!), vagy támadj valakire egy kalapáccsal! Remélem van egy tükör a közeledben... És ez csak a meglepetések kezdete!

Lépj be egy veszélyes pszichopata világába, és őrülj meg lassanként a valósághű, hősöd elmeállapotát figyelő rendszernek köszönhetően, amelyhez foghatót még nem láttál videójátékban! Végül lazíts néhány további tevékenység - telefonod virtuális naplója, szöveges üzenetek, vagy épp mobiljátékok - segítségével, hogy elkerüld az őrületet!
 
És ne feledd, hogy néhány véletlen elemnek köszönhetően minden egyes játékmenet más és más lesz! Amikor úgy érzed, hogy extra kihívásra van szükséged, akkor tedd próbára képességeidet a további játékmódokban - például a rendkívüli túlélő-módban.


Játékelemek:

  • számos optikai rejtvény és illúzió, amelyek megtornásztatják a képzeletedet,
  • extra tevékenységek (működő mobiltelefonok, számítógépek, és egyebek) amelyek segítségével elfelejtheted rémisztő helyzetedet,
  • erkölcsi döntések és eltérő befejezések, amelyek próbára teszik emberségedet,
  • változatos játékmódok, másodlagos küldetések, és véletlenszerű elemek, amelyek több hónapnyi szórakozást biztosítanak,
  • a kiterjesztett elmeállapot rendszer figyelmmel kíséri hősödet, és megmondja mennyire őrültél meg,
  • félelmetes történet, amely órákra a monitor elé szegez,
  • a játék hangulatát részben a "Fűrész" filmek ihlették
  • használd a környezetben található tárgyakat - mikrofont, tükröt, kamerát, stb.,
  • profi, vérfagyasztó zene és szinkron!

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:
Operációs rendszer: Microsoft Windows 7 32bit
Processzor: Intel Core 2 Duo 1,66 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: Radeon HD 7500G/Intel HD Graphics 3000
Merevlemez: 1 GB szabad hely


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás