White Day: A Labyrinth Named School (PC) DIGITÁLIS

White Day: A Labyrinth Named School (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Akció, Kaland, Indie (Független), Horror

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

Acélozd meg az idegeidet, és készülj egy semmihez sem hasonlítható, koreai horrorra! Bújj a diák Hee-Min Lee szerepébe, és nézz szembe a Yeondu gimi rémségeivel egy félelmetes túlélő-horrorban, amely rejtélyekkel, titkokkal, és - természetesen - halálos szellemekkel van tele.

Készülj fel minden idők egyik legfélelmetesebb játékára! Az ajándékozós Fehér Nap előestéjén a Yeondu gimnázium új diákja, Hee-Min Lee besurran az iskolába, hogy álmai barátnője számára elrejtsen egy doboz cukorkát. Azonban amikor bezáródnak az iskola kapui, rá kell jönnie, hogy éjszakára csapdába esett az épületben, ahol egy gyilkos takarító, valamint a halottak nyugtalan lelkei vadásznak rá.  

Hee-Min Lee-ként játszva el tudsz rejtőzni, amíg megtalálod a nyomokat, és felfedezed az épület sötét múltjának titkait, hogy túléld a halálos veszélyeket? Vagy a tanítás utáni borzalmak az életedet követelik, mielőtt el tudnál menekülni? Mivel nem állnak rendelkezésedre fegyverek, amelyekkel megvédhetnéd magadat, nem hibázhatsz ebben a több befejezéssel is rendelkező, izgalmas, lopakodós, rémisztgetős játékban.

 

 

Copyright © SONNORI Corp 2017. All rights reserved. Published by PQube Limited.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Processzor: Intel® Core™ E8400, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: Nvidia® GeForce® GTS 250/Radeon HD 5750, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 10 GB szabad terület, Hangkártya: szabványos, Egyéb követelmények: Billentyűzet és egér támogatás, eredeti Xbox 360 PC kontroller használata javasolt

 

AJÁNLOTT:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Processzor: Intel® Core™ i5-2300, Memória: 8 GB RAM, Videokártya: Nvidia® GeForce® GTX 650, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 10 GB szabad terület, Hangkártya: szabványos, Egyéb követelmények: Billentyűzet és egér támogatás, eredeti Xbox 360 PC kontroller használata javasolt


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás