Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITÁLIS

Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Mac játékok, Casual, Indie (Független)

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

- ELJÖTT A PÖRGÉS IDEJE -

A Momonga egy különleges flipperjáték, ahol különböző világokon pattogsz végig. Utad során barátokkal találkozol, hogy legyőzd az ellenfeleket, és sikerrel járj a bossharcokban. Egy apró repülő mókus szembeszáll a gonosz erőivel - csatlakozz Momóhoz, Pandához, és Fryhoz ebben a küldetésben, amelynek célja, hogy megmentsék a momongákat a gonosz baglyok karmaiból.

 

- NEM A HAGYOMÁNYOS FLIPPERED -

A Momonga Pinball Adventures egy olyan flipper, amilyet még nem láttál. A hagyományos flippergépek helyett itt egy repülő mókussal pattogsz végig a különböző pályákon. Ellenségek, bossharcok, felfedezés - a jó öreg akció-kaland játékok minden összetevője, de flipperekkel!

 

- EGY EPIKUS KALAND -

Segíts Momónak egy epikus kalandban, hogy megmentse törzsét. Egy napon a gonosz baglyok felperzselték a momongák faluját. Foglyul ejtették a momonga törzs tagjait, majd eltűntek. Csak egy momonga tudott elmenkülni: a fiatal Momo alig élte túl a támadást, és mivel azt gondolták, hogy meghalt, hátrahagyták. A rajtaütést követően Momóra egy panda talált rá a falu szélén. Egy mély heg futott a feje búbjától a farka végéig. A panda elvitte a szentélybe, hogy meggyógyítsa sebeit.

A történet itt kezdődik. Segíts Momónak, hogy szembenézzen a baglyokkal, és kiszabadítsa a törzsét. Csak egy apró repülőmókus szállhat szembe a gonosz erőivel.

 

Jellemzők:

  • Egyedi flipper - egy csavarral
  • Akciódús játékmenet
  • 9 tábla adja a történetet
  • 3 bónuszszint minijátékokkal
  • 45 izgalmas kihívás 
  • Ranglétra
  • Teljesítmények

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC

Operációs rendszer: Microsoft® Windows® 7, Processzor: Intel Core 2 Duo 2 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: Intel® HD Graphics 4000, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 750 MB szabad terület

 

MAC

Operációs rendszer: Mac OS X 10.11, Processzor: Intel Core 2 Duo 2 GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: Intel® HD Graphics 4000, Merevlemez: 750 MB szabad terület


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás