Abandon Ship (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Abandon Ship (PC) DIGITÁLIS EARLY ACCESS

Kategória:

Stratégia, Indie (Független), Kaland

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

Az Abandon Ship egy egyjátékos PC-s játék, amelyben egy hajó és a legénysége feletti parancsnokságot látod el, miközben küldetésekre indulsz, és véletlenszerű eseményekkel küzdesz egy változatos, procedurálisan generált világban. Gyakran fogsz más hajókkal harcba keveredni, az ütközetek során pedig a legjobb taktikákat kell alkalmaznod, hogy kimanőverezd, és legyőzd az ellenséget. A játék a "vitorlások korának" hajóira összpontosít, fantasy környezetbe helyezve őket, a klasszikus, tengerészeti témájú olajfestmények által ihletett grafikai stílusban.

 

Főbb jellemzők:

  • Légy te a kapitány! Élj túl egy következményekkel teli világ peremén.
    Az Abandon Ship játékban egy hajó és legénysége áll a parancsnokságod alatt, miközben egy változatos, procedurálisan generált világot fedezel fel, ahol küldetésekre indulsz, és véletlenszerű eseményekkel küzdesz. Gyakran fogsz más hajókkal harcba keveredni, az ütközetek során pedig a legjobb taktikákat kell alkalmaznod, hogy kimanőverezd, és legyőzd az ellenséget.

    A játék a "vitorlások korának" hajóira összpontosít, fantasy környezetbe helyezve őket, a klasszikus, tengerészeti témájú olajfestmények által ihletett grafikai stílusban.

  • A süllyedő hajó nem a vég.
    Az élet az Abandon Ship világában néha brutális lehet. A halál állandó és végleges. Azonban a játék nem ér véget, ha hajód megsemmisül. Te vagy a Kapitány, és ameddig a Kapitány él, mindig van remény! Mentőcsónakba menekülve, hajótöröttként egy szigeten, esetleg egyedül a vízben sodródva - mindig van esélyed a túlélésre, és arra, hogy ismét a csúcsra törj!

  • Alakítsd a vereséget győzelemmé.
    A harcok taktikusak és kíméletlenek. Minden csatában keményen kell küzdened, folyamatosan a vereség szélén táncolva. Egyetlen esélyed a nehézségek legyőzésére az, ha minden apró adódó előnyt kihasználsz, és felhasználod a rendelkezésedre álló eszközöket.

  • Ki mint vet, úgy arat.
    Fedezz fel egy fantasy világot, amelyre cselekedeteid kihatással vannak. A küldetéseid drasztikusan megváltoztathatják a környezetet. Hozz döntéseket, amelyekkel barátokat, vagy ellenségeket szerezhetsz, akik később visszatérhetnek, hogy segítsenek vagy akadályozzanak.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:64 bites processzor és operációs rendszer szükségesOperációs rendszer: Windows 7 64 bitesProcesszor: 2.4GHz-es processzorMemória: 4 GB RAMVideokártya: NVIDIA GeForce 460 vagy hasonlóDirectX verzió: 11Tárhely: 5 GB szabad hely

AJÁNLOTT:64 bites processzor és operációs rendszer szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás