Perils of Man (PC) DIGITÁLIS

Perils of Man (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Mac játékok, Indie (Független), Kaland

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

Képzeld el, hogy bepillanthatsz az univerzum rejtett mozgatórugóinak működésébe. Képzelj el egy gépet, amely képes feltörni a végzet kódját, és kezedbe adja a hatalmat, amellyel megváltoztathatod a sorsot. Most pedig képzeld el, hogy a családod nemzedékek óta eltitkolta e találmány létezését a külvilág elől.

Ana Eberling lehet, hogy csak egy tizenéves, de hamarosan az élet legnagyobb kérdésével kell szembenéznie, miközben megpróbálja apja, Max Eberling – egy a szabályokra fittyet hányó tudós –rejtélyét megoldani, aki akkor tűnt el, amikor ő még egy kislány volt.

A Perils of Man az ex-LucasArts-os Bill Tiller és Gene Mocsy, valamint a svájci IF Games fejlesztőcsapat együttműködésének eredménye, amelyben látványos 3D animációkkal, izgalmas fejtörőkkel és egy megható történettel – mely mélyreható következményei téged is elgondolkodtatnak - lehelnek új életet a sokak által szeretett klasszikus grafikus kalandjátékok műfajába.

Utazz a múltba: A játékmenet egyik kulcseleme egy titokzatos krónika a történelem sorscsapásairól és katasztrófáiról. Titkainak megfejtésével a játékosok a tudományos felfedezések aranykorának valós eseményeihez utazhatnak vissza.

Változtasd meg a sorsot egy katasztrófa megakadályozásával: Rendelkezz ezrek sorsa felett egy titokzatos technológia elsajátítása révén, amely lehetőséget ad a játékosnak arra, hogy előrelássa a veszélyeket. Ismerj meg egy különleges játékmenetet, amely feltárja az okok és okozatok rejtett összefüggéseit.

Oldj meg egy évszázados rejtélyt: Ismerj meg egy évszázados családi történetet, tele sötét titkokkal, viszályokkal, versengéssel és tragédiákkal, amelyet eddig egy zseniális tudományos találmány rejtett.

24 látványos helyszín: Egy kísérteties kaland, egyedi és hangulatos grafikai stílusban. Fedezd fel a múltat, és tedd szabaddá utadat a jövőbe, egy olyan játékban, amelynek a végén megkérdezed magadtól, hogy tényleg akarod-e a hatalmat, amely a sors kerekének forgatásával jár.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM RENDSZERKÖVETELMÉNYEK:
Operációs rendszer: Windows XP Service Pack 3
Processzor: Core 2 Duo 2GHz vagy hasonló 
Memória: 3 GB RAM
Grafika: DX9 kompatibilis (shader model 2.0 támogatással) 
Hangkártya: Direct X 9.0c kompatibilis
Egyéb megjegyzések:: Nem ajánlott Intel integrált videokártyákhoz


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás