Tengami (PC/MAC) DIGITÁLIS

Tengami (PC/MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Logikai, Kaland, Mac játékok

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi12

Leírás

A Tengami egy hangulatos kalandjáték, amelynek világát egy japán kihajtogatós könyv adja. Hajtogasd és toldogasd a gyönyörűen kialakított világot, hogy felfedd titkait és megoldd a rejtvényeket.

 

Fedezd fel egy kihajtható világ csodáit

Indulj egy békés utazásra az ősi mesék Japánjába, amelyet különleges látvány, egyedi játékmenet és fülbemászó dallamok keltenek életre. Látogass el sötét erdőkbe, elhagyatott szentélyekbe, és békés hegyi vízesésekhez, miközben próbálod megfejteni a magányos, haldokló  cseresznyefa titkát.

 

A maga nemében első kihajtogatható könyves játékmenet

Nem egy könyv, hanem egy játék, amely egy kihajtogatós könyben játszódik. A Tengami játékmenete valami teljesen új. Nyúlj bele a világába, és lapozd, hajtogasd vagy csúsztasd el az elemeit, ahogy előre haladsz e titokzatos utazás során.

 

Lenyűgöző eredeti zene

A kaland során egy csodálatos és eredeti zene kísér, amelyet David Wise neves zeneszerző komponált. A leginkább magával ragadó élmény eléréséhez javasoljuk, hogy használj fülhallgatót.

 

Autentikus és kifinomult

A Tengami világa úgy úgy épül fel, mint egy valósághű, három dimenziós pop-up könyv, amelyet egy teljesen új, kifejezetten a játékhoz létrehozott technológia kelt életre. Minden, amit a játékban látsz a valóságban is elkészíthető kizárólag papír, olló és ragasztó használatával.

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC:

Operációs rendszer: Windows Vista, Processzor: Core 2 Duo, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Open GL 2.1 kompatibilis, Merevlemez: 900 MB

 

Mac:

Operációs rendszer: Mountain Lion, Processzor: Core 2 Duo, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Open GL 2.1 kompatibilis, Merevlemez: 500 MB


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás