Back to Bed (PC) DIGITÁLIS

Back to Bed (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Indie (Független), Logikai

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A Back to Bed egy művészi 3D logikai játék egy bizarr csavarral. Bob - a szerencsétlen narkolepsziás - történetét meséli el, aki hajlamos unalmas munkahelyén álomba szenderülni, majd alvajárva sétára indulni a veszélyekkel teli nagyvárosba. Szerencsére Bobnak van egy tudatalatti őrangyala - Subob - aki Bob elméjéből pattan ki, és akinek feladata, hogy megvédje az alvajárót minden veszélytől, valamint visszavezesse őt a biztonságot jelentő ágyába. 

A folyamatosan éber Subobnak a folyamatosan alvajáró Bobbal egy sor, szürreális festményekre hasonlító városképen kell átkelnie, ahol a Bob álmai és a valóság közötti határ eltűnt, mivel Subob Bob tudatalattijának része. Az eredmény egy jellegzetes, ugyanakkor a valóságtól teljesen különböző művészi álomvilág, ahol sok dolog nem az, aminek látszik, az alvajáróra pedig számos veszély leselkedik.

 

Jellemzők:

  • Egyedi szürreális és művészi játékvilág: Egy furcsa, ugyanakkor gyönyörű álomvilág, amelyben keverednek a valóság és az álmok világának elemei, valami különlegeset, valószerűtlent és - néha - ijesztőt létrehozva.
  • Izometrikus rejtvény-szintek: Navigálj a részletgazdag, a fizika törvényeivel dacoló,  3D-s puzzle-ekben, ahol a játékosnak a különös környezetben egy biztonságos útvonalat kell létrehoznia Bob számára, valamint el kell kerülnie a rejtvények jelentette veszélyeket.
  • Két karakter egyként: Játssz a megtestesült tudatalatti formájában a kis őrangyalként viselkedő lényt irányítva, amely saját, alvajáró testét próbálja megmenteni az álomvilág veszélyeitől.
  • Festői látványvilág: Fedezd fel az érzést, milyen az, amikor egy digitális kereteben játszódó műalkotás szereplője vagy. A képi világot manuális művészeti technikák, szürreális művek, valamint lehetetlen formák inspirálták.
  • Rémálom játékmód: Nyiss meg egy különösen nehéz játékmódot, amelyben azok lelik örömüket, akik kemény próbára szeretnék tenni logikai, rejtvénymegoldó képességeiket és szeretenek több lépéssel előre gondolkozni, vagy egyszerűen túl makacsak ahhoz, hogy feladják.

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows XP SP3, Processzor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel Core HD Graphics 3000/4000, NVIDIA 8800 GT, ATI Radeon HD 4850, DirectX verzió: 9.0c, Merevelemez: 600 MB, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis, Egyéb megjegyzések: Támogatott kontrollerek: Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, néhány Logitech és egyéb kontroller.

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás