SimCity 4 Deluxe (MAC) DIGITÁLIS

SimCity 4 Deluxe (MAC) DIGITÁLIS

Kategória:

Mac játékok

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

A klasszikus városszimulátor végre Mac-re is megérkezett!

Vedd meg a SimCity 4-et és a SimCity™ 4 Rush Hour-t egyetlen kényelmes csomagban. Alkosd meg, fejleszd és keltsd életre álmaid városi környezetét. Küzdj meg mind valószerű, mind képzeletbeli katasztrófákkal. Irányítsd saját virtuális nagyvárosodat a SimCity 4-ben úgy, ahogyan jónak látod.

SimCity 4-ben nem pusztán megépíted a városodat, hanem életre kelted azt. Hozz létre nagyvárost különféle települések, például alvóváros, fejlett városközpont, üdülőtelep vagy mezőgazdász falu egyesítésével. Teljesen integrált közlekedési rendszerrel összekötött, erőforrásokat megosztó és azokért versengő összekapcsolt városokból álló városrégiókat hozhatsz létre. „Isteni” képességeket használva készíts hegyláncokat, vájj ki völgyeket és fakassz folyókat az elképzelhető legvalósághűbb nagyváros létrehozásához. Az új szimulációs motor azonnali visszajelzést ad, így reagálhatsz egy terjeszkedő nagyváros szükségleteire. Mostantól az egyedi épületek és telkeik látnak el visszajelzéssel.

My Sim funkció használatával személyre szabhatod Sim-edet, és elhelyezheted őt bárhová, hogy figyeld, amint megtapasztalja az életet a városban, és azonnali visszajelzést kapj a város fejlődéséről. Minden döntésnek nagyobb hatása van, és lehetőséget ad a hatékonyabb reagálásra.

Tartalmazza a SimCity™ 4 Rush Hour-t: Vedd át a teljes irányítást városod közlekedési rendszere fölött, személyesen felügyelve minden utat, vasutat, légi járatot és hajózási útvonalat, még a járműveket is. „Te vezetsz!” küldetéseket kell teljesítened, melyek során üldözhetsz bankrablót, vagy elfoghatsz autótolvajt. Ha sikeresen teljesíted a küldetést, jutalom-épületeket és egyéb járműveket kapsz. Ahogy egyre inkább lendületbe jössz a problémák megoldása és küldetések teljesítése során, polgármesteri minősítésed az egekbe szárnyal, és a Simek özönleni kezdenek a városodba.

Vadonatúj úttípusok között válogathatsz, például széles sugárutak, függőhidak, vagy egyirányú utcák, és kialakíthatsz egybefüggő regionális hálózatokat, melyek várostól városig repítik a Simeket. Kiegészítő lehetőségként globális léptékbe válthatsz, hogy vadonatúj modern európai épületkészlet alapján hozz létre nagyvárost, vagy személyesebbé teheted új műveidet az utcák, hegyek, kerületek, és érdekességek egyedi elnevezésével.

Törj-zúzz vadonatúj katasztrófákkal, például UFO-invázióval, hatalmas balesettel egy vasúti átjáróban, vagy az alkalmankénti autós koccanásokkal. Vannak még vadonatúj oktatások, melyek segítenek elindulni a játékban. A játékmenet új szintjei is rendelkezésre állnak álmaid városának megalkotásához.

Emellett a játékban megtalálod a Mac-exkluzív "Saját zenék" funkciót, amellyel a játék közben iTunes könyvtárad zenéit hallgathatod!

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MAC MINIMUM:
Operációs rendszer: 10.8.5 (Mountain Lion), 10.9.5 (Mavericks), 10.10.5 (Yosemite), 10.11.6 (El Capitan), 10.12 (Sierra)
Processzor: 2.4 GHz Intel Core 2 Duo (Dual-Core)
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez: 2 GB szabad terület
Video memória: 256 MB
Videokártya: ATI Radeon HD 3870 / NVidia Geforce 8800 / Intel HD 3000
Egyéb: A játékhoz Macintosh egér és billentyűzet szükséges

MEGJEGYZÉS: A játék nem támogatja a Mac OS Extended (Case Sensitive) formázású merevlemezeket.
MEGJEGYZÉS: A SimCity4 Deluxe nem támogatja az itt felsorolt videokártyákat: ATI RADEON HD 2400, 2600, NVIDIA 8600m, Intel Integrated GMA 950, Intel Integrated x3100


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás