My Memory of Us (PC) DIGITÁLIS

My Memory of Us (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Platform

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

My Memory of Us to produkcja polskiego studia Juggler Games. Tytuł ten rozgrywa się w fikcyjnym świecie, jednak jest tu bardzo wiele odniesień do II wojny światowej. Tytuł ten stanowi platformówkę z elementami gry logicznej.

My Memory of Us umożliwia nam poznanie historii dwójki młodych bohaterów, których trafia wielkie nieszczęście, jakim jest wojna. Nasi protagoniści raz za razem uwikłani są w kolejną kabałę. Muszą nie tylko uniknąć wzroku wszędobylskich, mechanicznych żołnierzy, ale również zadbać o to, by podczas wojennej zawieruchy nie być rozłączonym ze swoim przyjacielem.


Szereted a történeteket? Ha igen, akkor elmesélek neked egyet. De ez nem csak egy akármilyen régi történet lesz. Különböző lesz, mert igazi emberekről szól, olyan eseményekről, melyek még most is meghatóak és rémisztőek. Menjünk vissza az időben. Az egész egy fiú és lány találkozásával kezdődött akik különböző világokból jöttek. Rövid ideig, jókat nevettek együtt, örömöt szerezve csupán egymás tarsaságából. Sajnos, minden jónak egyszer vége lesz. A Háború kitört – a Gonosz Király kifosztotta a várost, és robot katonái mindenhol megjelentek. A lakosságot szétválasztották, néhányukat megjelölték és kényszerítették őket, hogy költözzenek el otthonaikból, és egy olyan helyen kellett élniük mely egy óriási fallal volt el szigetelve a város többi részétől. Szerencsére a gyerekek nem voltak egyedül – ott voltak egymásnak. A barátságuk segített nekik együtt maradni, még akkoris ha úgy tünt, hogy a sors szét akarja őket szakítani egymástól. Ez a My Memory of Us mögötti történet, egy játék amely azoknak van szánva akik elkényszerültek válni egymástól, de sikerült megtalálniuk az erőt, hogy újra egymásra találjanak.

A My Memory of Us története két barát szemszögébol van mesélve akik kiegeszítik egymást. Mindeggyiküknek megvan a saját képessége – a lány gyorsan szalad, a fiú pedig lopakodik – de csak ha csapatként dolgoznak együtt sikerül majd legyőzniük minden nehézséget. Csak szórakozni akarsz a barátoddal. Gyerünk hát! Fogd meg a kezét és derítsd ki milyen kalandok várnak rátok odakinnt. Nincs semmi a világon ami megállíthatna titeket ha együtt vagytok.

Jellemzők:

  • Egy megható történet barátságról és szeretetről baljós időkben
  • Gyönyörű, vázlatszerű grafika, melyet a naiv művészet ihletett
  • Páros mechanika: irányíts két külön karaktert különböző képességekkel, vagy iranyítsd őket együtt
  • Egy groteszk történet keveredése édes-keserű humorral
  • A játékban bemutatott események, a háborúban történt valós történetekre alapulnak
  • Egy párbeszéd-rendszer, mely szimbólikus képek nyelvezetére épül
  • Különböző logikai rejtvények 2.5D-ben
  • Egy történelmi valóságban, mélyebb jelentést ajánló történet

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows 7, 8.1 és 10

Processzor: 2,5 GHz-es AMD / Intel dual-core processzor (AMD Phenom II X2 200 vagy Intel Pentium Dual-Core G600 vagy újabb architektúrák ajánlottak)

Memória: 4096 MB RAM

Videokártya: AMD / NVIDIA dedikált grafikus kártya, legalább 1024 MB dedikált VRAM-mal és legalább DirectX 11 és Shader Model 4.0 vagy 5.0 támogatással. ATI/AMD HD 5750 és az NVIDIA GeForce GTX GTS 250 vagy újabb architektúrák ajánlottak

Hangkártya: Integrált vagy dedikált DirectX 9 kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:

OS: Windows 7, 8.1 és 10

Processzor: 3,0 GHz-en futó AMD / Intel négymagos processzor (AMD FX 4000 vagy Intel Core i3 2000 vagy újabb architektúrák ajánlottak)

Memória: 8192 MB RAM

Videokártya: AMD / NVIDIA dedikált grafikus kártya, legalább 2048 MB dedikált VRAM-mal és legalább DirectX 11 és Shader Model 5.0 támogatással. ATI / AMD Radeon HD 7870 és az NVIDIA GeForce GTX 650 vagy újabb architektúrák ajánlottak.

Hangkártya: Integrált vagy dedikált DirectX 9 kompatibilis hangkártya


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás