Inside My Radio (PC) DIGITÁLIS

Inside My Radio (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Zenei / Ritmus, Kaland, Indie (Független), Platform, Arcade / Ügyességi

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi7

Leírás

Le tudod győzni a ritmust? Játssz egy zöld LED-ként, aki titokzatos módon csapdába esett egy haldokló boomboxban, és ismerd meg a végső zenei élményt. Keltsd életre az elektro, a dub és a disco zenét ebben a ritmikus platform kalandban, amelyben minden akciódnak összhangban kell lennie a ritmussal!

 

Jellemzők:

  • A ritmusérzék létfontosságú, amikor ugrasz, sprintelsz, vagy becsapódsz. Mindig ritmusban kell maradnod! Soha, semmilyen körülmények között ne játszd a játékot lenémítva!
  • Engedd szabadjára a kreativitásodat, játssz a zenével, és szabadítsd fel a zenész-énedet! Az Inside My Radio-ban megalkothatod saját zeneszámodat is: itt TE irányítasz, úgyhogy használd cselekedeteidet, mozdulataidat, és a jam-zónát, ahol kedved szerint választhatod ki, és mixelheted a számokat! 
  • A játék egy válogatás, és minden egyes pálya egy más zeneszám: minden szint az electro, disco, vagy a dub eltérő változatában szólal meg!
  • Tetszett a játék, de további kihívásokra vágysz? Próbáld meg befezeni a pályákat a Time Attack módban, mielőtt letelik az idő. Ütem, vagy halál?! Minél pontosabban találod el a ritmust, annál magasabb a pontszámszorzód, és annál jobb a pontszámod. De egy ütemet se hagyj ki, mert elveszíted a pontszám-sokszorozót ÉS időbüntetést is kapsz!

 

 

 

 

 

 

Inside My Radio © 2015 Seaven Studio. Developed by Seaven Studio. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in France.

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP SP3, Vista, 7, 8, Processzor: Dual Core 2 GHZ, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 256 MB VRAM, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 900 MB szabad terület, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 

 

AJÁNLOTT:

Operációs rendszer: Windows XP SP3, Vista, 7, 8, Processzor: Dual Core 3 GHZ, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 (512MB+ VRAM), DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 900 MB szabad terület, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás