Jagged Alliance - Back in Action (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Jagged Alliance - Back in Action (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Szimulátor, Mac játékok, Linux játékok, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Polska (napisy)

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi16

Leírás

A Jagged Alliance - Back in Action az igen kedvelt Jagged Alliance körökre osztott zsoldosos stratégiaijáték-sorozat legutóbbi tagjának napjainkban játszódó újrafeldolgozása.

A kezdettől fogva modern játékélmény biztosítására tervezett Back in Action frissített izometrikus 3D nézetet és kezelőfelületet, igen részletes karaktermodelleket, és egy sor változatos új játékelemet mutat be. A Back in Action az Arulco nevű fiktív országba viszi el a játékost, ahol egy kegyetlen diktátor ragadta magához a hatalmat, és csak egy kis csoportnyi felkelő száll szembe vele. A játékos feladata kiszabadítani a szigetet a diktátor vasmarkából felkelőket és zsoldosokat irányítva, közben taktikai, diplomáciai és gazdasági eszközöket használva, hogy a katonák ellátása megfelelő legyen és készen álljanak a következő harcra, közben pedig közvetlenül irányítva őket izgalmas csatákban.

A Back in Action innovatív „tervezd meg és hajts cégre” harcrendszere a valós idejű stratégiát kombinálja körökre osztott elemekkel annak biztosítására, hogy a taktikai hadviselés összetettsége dinamikus és izgalmas játékmenet formájában jelenjen meg. Ezért a leendő parancsnokoknak nem csak a stratégia és taktikai harc kihívásainak kell megfelelniük, de csapatuk képességeit is maximálisra kell fejleszteniük a szerepjáték-jellegű karakterfejlődéssel.

 

Fő jellemzők:

  • Harc (taktika), szerepjáték, üzlet és stratégia páratlan keveréke
  • Innovatív, a valós idejű stratégia játékmenetét körökre osztott elemekkel kombináló „tervezd meg és hajtsd végre” harcrendszer
  • Valószerű háborús környezet hiteles megjelenésű lőfegyverekkel
  • A játékos központi kapcsolódási pontja egy laptop/számítógép menü
  • Állítsd össze saját zsoldoscsapatod számos különleges zsoldosból
  • Több osztag párhuzamos irányítása egy stratégiai térképpel
  • Meggyőző karakterek, akik kommentálják a játékeseményeket, és interakcióba lépnek velük
  • Minden párbeszédhez van szinkronhang
  • Erőforrásszerzés bányák és táborok elfoglalásával

 

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

PC


MINIMUM:

Operációs rendszer: Windows XP (SP2), Vista vagy Windows 7, Processzor: Core 2 Duo processzor (1,8 GHz vagy jobb) vagy hasonló AMD, Memória: 2 GB RAM, Merevlemez-terület: 3GB merevlemez-terület, Videokártya: Shader 3.0 kompatibilis videokártya (Ati 2600, Geforce 8800 vagy hasonló) 512 MB RAM, Hang: DirectX kompatibilis hangkártya

 

AJÁNLOTT:

Processzor: i5 processzor (2,4 GHz vagy jobb) vagy hasonló AMD, Memória: 4 GB RAM vagy több, Videokártya: Shader 3.0 kompatibilis videokártya (Ati 5850 és Geforce 460 vagy jobb) 768 MB RAM

 

MAC

MINIMUM:

Operációs rendszer: MAC OSX Lion, Processzor: Core 2 Duo (1,8 GHz), Memória: 4 GB RAM, Merevlemez: 13 GB, Videokártya: Shader 3.0 kompatibilis (Ati 2600, Geforce 8800), 512 MB VRAM-mal, Hangkártya: DirectX kompatibilis, Ismert problémák: az alábbi videokártyák használata mellett grafikai hibák léphetnek fel: AMD Radeon HD 6000 vagy GeForce 8800 GT.

 

AJÁNLOTT:

Processzor: i5 (2,4 GHz), Memória: 6 GB RAM, Videokártya: Shader 3.0 kompatibilis (Ati 5850/Geforce 460), 768 MB VRAM-mal, Ismert problémák: az alábbi videokártyák használata mellett grafikai hibák léphetnek fel: AMD Radeon HD 6000 vagy GeForce 8800 GT.           

 

SteamOS + Linux

MINIMUM:

Operációs rendszer: Ubuntu, Processzor: Core 2 Duo (1,8 GHz), Memória: 4 GB RAM, Merevlemez: 13 GB, Videokártya: Shader 3.0 kompatibilis, 512 MB VRAM-mal (ATI Radeon/NVIDIA GEForce 4), Ismert problémák: az alábbi videokártyák használata mellett grafikai hibák léphetnek fel: AMD Radeon HD 6000 vagy GeForce 8800 GT. 

 

AJÁNLOTT:

Processzor: i5 (2,4 GHz), Memória: 6 GB RAM, Videokártya: Shader 3.0 kompatibilis, 768 MB VRAM-mal (ATI Radeon/NVIDIA GEForce 4), Ismert problémák: az alábbi videokártyák használata mellett grafikai hibák léphetnek fel: AMD Radeon HD 6000 vagy GeForce 8800 GT. 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás