Sword Legacy Omen (PC) DIGITÁLIS

Sword Legacy Omen (PC) DIGITÁLIS

Kategória:

Stratégia, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Angol nyelven

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi3

Leírás

Üdvözöllek a Megtört Britanniában

"Artúr aranykora előtt birodalmunk elveszett, összetört, és dekadens volt; a királyságokat a vak önzés szakította széjjel. Egy remények nélküli, megtört Britannia."

Mercia urát meggyilkolták, szerelmedet elrabolták, otthonod pedig nincs többé. Utherként, a kegyvesztett lovagparancsnokként rád vár a feladat, hogy furcsa útitársakból álló csapatodat átvezesd próbatételekben és rejtélyekben bővelkedő küldetéseken. Köss kényszerszövetségeket, hogy megszerezd a mondabéli Excalibur kardot, és legyőzd Wessex ördögi, hatalommániás grófját.

Bizonyítsd taktikai rátermettségedet és fedezd fel mind az öt birodalmat, valamint olyan veszélyes helyszíneket, mint a titkokat rejtő fagyott erődöt, a borzalmas kínzókamrává alakított ősi apátságot, vagy épp Avalon misztikus szigetét. Éld túl a rajtaütéseket, és ments meg a rászorulókat, azáltal, hogy kihasználod az egyes hősök képességeit, amelyekkel rejtvényeket olhatsz meg, vagy legyőzheted ellenfeleidet. Rajtad múlik, hogy meghatározd Britannia sorsát… De milyen árat fogsz fizetni?

A Sword Legacy: Omen harcai mindig kihívások elé állítanak. Stratégaként egyszerre kell megtervezned mind a négy hősöd akcióit. Azonban légy kész az alkalmazkodásra és a rögtönzésre is, mivel cselekedeteid eredményei folyamatosan váltakoznak a kiválasztott képességek, és a támadási esélyek függvényében.

 

Főbb jellemzők:

  • Taktikus harcok: Tanuld meg a stratégiai elhelyezés fontosságát, és hajts végre pusztító képesség-kombókat csapatoddal.
  • Szabad felfedezés: Amikor épp nem harcolsz, vizsgáld meg a környezetedet, találj dokumentumokat, gyűjts kincseket, oldj meg rejtvényeket, és fedezz fel titkokat.
  • Testreszabható csapat: Alakítsd hőseidet saját játékstílusodhoz, menedzseld csapatodat, és haladj előre a több mint 70 különleges passzív és aktív képesség megnyitásával.
  • Ellenségek hordái és különleges főellenfelek: Küzdj kegyetlen és változatos mobok ellen, és nézz szembe hatalmas szörnyekkel nehéz csatákban. Ellenfeleid közt éppúgy megtalálhatóak lesznek a pestises betegek tömegei, mint az őrült lovagok, vagy épp egy vérszomjas sárkány.
  • Stresszrendszer: Használd minden erődet, hogy győzedelmeskedj, de vigyázz, mert ha elfogy akaraterőd, hőseid pánikba esnek.
  • Interaktív környezet: Tanulmányozd a környezetedet, hogy ravasz és halálos mozdulatokat hajthass végre, például robbanékony hordók felrobbantásával, vagy az ellenfelek mélybe taszításával.
  • Old-school grafikai stílus, egy sötét csavarral: Élvezd a klasszikus animációk gyönyörű esztétikáját, mely a képregények által ihletett komor látvánnyal keveredik.
  • A klasszikus mítosz új megközelítése: Ismerd meg az Artúr-mondakört mint korábban még soha, mivel a híres szereplők és helyszínek egy - a bosszút, a becsületet, az összeesküvést, és az alkímiát - középpontba állító, felnőtt történetben születnek újjá. 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

MINIMUM:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit

Processzor: Intel i5-760 @ 2.8GHz / AMD Ryzen 5 1400

Memória: 4 GB RAM

Videokártya: Nvidia GTX 650 / AMD Radeon HD 6850

Merevlemez: 2 GB szabad hely

 

AJÁNLOTT:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás