The Outer Worlds Peril on Gordon Steam

The Outer Worlds Peril on Gordon Steam DLC

Kategória:

Akció, Szerepjáték / RPG

Nyelvi verzió:

Polska/Angielska

Védelem:

Kulcs - Steam

Elérhetőség:

Töltsd le most

Szállítás:

Digitális terjesztés

i-pegi18

Leírás

A The Outer Worlds: Peril on Gorgon az első történetvezérelt kiegészítő az Obsidian Entertainment és a Private Division díjnyertes szerepjátékához. Fedezd fel a szörnyek és martalócok törvényen kívüli tanyáját a Gorgon aszteroidán, és fedd fel a cselszövést, amely mindörökre megváltoztatja a Halcyon kolóniát.

Egy levágott kar és egy titokzatos üzenet vezeti az Unreliable legénységét a Gorgon aszteroidára, amely korábban a Halcyon egyik legnagyratörőbb, de katasztrófába torkollott tudományos vállalkozásának helyszíne volt, most pedig szörnyek és martalócok törvényenkívüli tanyája. Minnie Ambrose, a vagyonos remete megbízza a legénységet, hogy találjanak válaszokat Dr. Olivia Ambrose-ról, az édesanyjáról és az elátkozott projekt dicstelen igazgatójáról, de hamarosan a cselszövések hálójában találják magukat, amely mindörökre megváltoztatja a Halcyon kolóniát.

 

  • Cselszövés és veszély: Kutasd át az elhagyott Spacer’s Choice létesítményt, és találkozz egy sor új karakterrel, miközben felfeded a Gorgon projekt hirtelen leállítása mögötti rejtélyt.
  • Új helyszínek: Fedezd fel a Gorgon aszteroida alattomos kanyonjait, és találkozz ellenségekkel, akiket eltorzított a tudomány.
  • Még több tudományos fegyver: Fedezd fel a három elképesztő, új tudományos fegyvert, köztük a P.E.T.-et (Pest Extermination Tool – Kártevőirtó eszköz), egy izgalmas új közelharcfegyvert, amely behúzza az ellenséget a közeli támadásokhoz.
  • Kibővített karakter-testreszabás és játékismeretek: Megemelt maximális szint, további jártasságok és hibák, teljesen új páncélzat és néhány variáció a meglévő felszerelésre. Ezen felül vesd bele magad a Gorgon aszteroida történetébe az új, hordozható fonográf-audionaplókkal, amelyek pikáns titkokat árulnak el a félrecsúszott tudományos kísérletről.

 

A The Outer Worlds játék szükséges a kiegészítő használatához.

 

© 2020 Obsidian Entertainment, Inc. Az Obsidian Entertainment és az Obsidian Entertainment logó az Obsidian Entertainment, Inc védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei. A The Outer Worlds és a The Outer Worlds logó az Obsidian Entertainment, Inc védjegyei, illetve bejegyzett védjegyei. A Private Division és a Private Division logó a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. A besorolási ikon az Entertainment Software Association védjegye. Minden más márka és védjegy a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

 

 

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények

Minimum

  • Operációs rendszer: Windows 7 (SP1) 64 bites
  • Processzor: Intel Core i3-3225 vagy AMD Phenom II X6 1100T
  • Memória: 4 GB
  • Videokártya: Nvidia GTX 650 Ti vagy AMD HD 7850
  • HDD-helyigény: 40 GB

 

Recommended

  • OS: 64-bitars Windows 10
  • CPU: Intel Core i7-7700K eller Ryzen 5 1600
  • RAM: 8 GB
  • GPU: GeForce GTX 1060 6GB eller Radeon RX 470
  • Hårddiskutrymme: 40 GB

 

 


Vélemények (0)

Átlagos: +Vélemény hozzáadása
Termékértékelés hozzáadása 1 2 3 4 5 Szavazás

Még senki nem írt véleményt.


Kérdések és válaszok (0)

Kérdezz

Még senki sem tett fel kérdést.


Megosztás